Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що значить з'їдають? Зрештою воно має "устаканитись" коли напруги на них зрівняються.Допоможіть. Інвертор маст 8квт. Було під'єднано 2 акумулятора по 100ампер годин, підкинув третій, такий самий тільки, новішої модифікації, тепер два старі з'їдають нового. В чому справа?
Це не старі акумулятори її з'їдають, а навантаження її швидше садить в цьому діапазоні напруг. Якщо будете висаджувати далі, то воно поступово підрівняється.Коли вмикаємо вирівнювання батареї то, все стає на 100%, вранці 1-70%. 2-72%. 3-нова-50% .
Щось робили?Теж маю три батареї, ситуація так ж:
Як підключені? Якщо можна відео. ДякуюТеж маю три батареї, ситуація так ж:
А що за програмама?Нічого не робив. Я на параметр SOC не сильно звертаю увагу. Батареї до інверторів по CAN не підключені. Слідкую за елементами через стандартну програму для БМС, коли дружина готує - куховарить і навантаження 50 -70 ампер тоді видно всі просадки та який елемент слабший чи сильніший. Батареї самозбірні, їм трохи більше року, поки що все добре. Бувають дні без сонця, як от весною, тоді по нічному тарифу заряджав від мережі і вони вирівнювались між собою, але через тиждень знову така картина. Батареї підключені паралельно, просто підключення не зовсім правильне. Зараз переходжу з трикіловатних інверторів на п'яти кіловатні, буду переробляи схему підключення АКБ щоб приєднання інверторів було по діагоналі. У мене два поля східне та західне, зранку, коли заряджає умовно перший інвертор, більш зарядженою по SOC, стає батарея яка ближча до нього, після обіду картина міняється.