Акумулятори від Redodo - відгуки, досвід, обговорення

Serhiy

Administrator
Команда форуму
Реєстрування
13 Бер 2018
Дописи
2.738
Бали
113
Сонячні панелі
Ja Solar
Інвертор
Huawei 33KTL-A
Багатьом Ютуберам надіслали безкоштовні акумулятори, на умовах створення відео із цим акумулятором.
Наступною умовою був попередній перегляд відео продавцем.

Враховуючи ці нюанси, дивимось відео, або просто висновки у відео.

Посилання на акумулятор, також за умовами

Маю надію, висновки достатньо зрозумілі для спільноти.

Ось ще один огляд цього акумулятора

Ось ще один огляд цього акумулятора
Так. Але там ніхто не каже, що не буде гарантії. А навпаки, то таки Грейд А і таке інше.
так це ж кидняк??
дуже близько. Вся репутація бренду на блогерах, яким дають акумулятори безкоштовно на тест

Так. Але там ніхто не каже, що не буде гарантії. А навпаки, то таки Грейд А і таке інше.

Та може і з китайськими гарантіями вже якийсь прогрес є. Я от купляв інвертори на Алі з розумінням, що в мене не буде ніякої гарантії в процесі експлуатації. А потім коли інвертор сгорів, з'ясував що якась мінімальна видимість гарантії там таки є. Вони готові прислати транзистори на заміну. А декому навіть материнську плату інвертора присилали.

А щодо цих акумуляторів, так я б їх не купив не тому що там рік виробництва старий і т.д., а тому що за таку ціну можна самому зібрати акумулятор з комірок 280Аг.

PS. Ви там кажете, що не знайшли адресу виробника. Наче тут вона є: https://www.redodopower.de/pages/kontakt

S. Ви там кажете, що не знайшли адресу виробника. Наче тут вона є:
не знаю, як я так не догорнув сторінку до низу. Але відповідно все стає простішим.
По назві компанії можна викрути багато цікавого.
Сертифікацію вони пройшли щойно

"declare that ourproduct (Redodo 51.2V100Ah BT LiFeP04 Battery) Model Number: 51.2V100Ah,51.2V100Ah GC Smart ,51.2V 100Ah GC2,51.2V 100Ah Group 31,51.2.V 100Ah BT,51.2V100Ah HBT,51.2V 100Ah Max,51.2V 100Ah Mini,51.2V 100Ah Plus,51.2V100AhPro,51.2V 100Ah Smart TM,51.2V 100Ah Smart OM,51.2V 100Ah Self- HeatingPCBboard, Schematic, Hardware version, Software version, structure and internal photos aresame, named differently due to marketing purposes."

Ще до одного українського ютубера доїхав такий акумулятор :)
З цікавого тут версія БМС с блютузом.

Назад
Угорі