Anenji 6.2 + WiFi datalogger - частота оновлення даних

YuraCoupe

Tier3
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
2
Бали
1
Сонячні панелі
-
Інвертор
Anenji 6.2kW parallel
Усім привіт!

Маємо інвертор Anenji 6.2 із Wi-Fi адаптером.
В SmartESS в параметрах логера бачу:

Поточна частота збору 5 min
Стандартна частота збору 5 min

Чи можливо змінити цей параметр? Як?

Точно десь бачив, що можна поміняти на 1 хвилину за гроші, здається щось біля 100юанів
Але не можу знайти де то було.
Напишіть їм в підтримку.

В мене те саме питання, як поставити 1хв? так як на фото немає кнопки....

Вкладення

• 5545.png
    5545.png
    311,1 Кб · Перегляди: 8
хтось може допомогти як поставити оновлення 1 хв?

С главной странцы нажмите на вкладку Details и там будет кнопка ускорения получения данных. Услуга платная.

Дякую це дійсно так, а можливо піддскажете вай пристрої с швидшим оновленням даним, просто щоб купити, чи вибору немає, ттільки платна прога?

Дякую це дійсно так, а можливо піддскажете вай пристрої с швидшим оновленням даним, просто щоб купити, чи вибору немає, ттільки платна прога?
Solar Assistant, платно, але там одноразова ліцензія + покупка маліни. Здається там період опитування щось біля 15 секунд.

Home Assistant, умовно бескоштовно, але трошки заумно. І треба буде руками попрацювати для підключення інверторів. Період можна налаштувати хоч одну секунду. Умовно бескоштовно, тому що теж потрібно буде купити обладнання для сервера. Я наприклад вклався в 1000грн.

Ще є такий проект https://greenpowertalk.tech/threads...-obladnanni-deye-sunsynk-epever-victron.1365/ Не знаю який там мінімальний період. Подробиці можете розпитати там самі у автора.

Назад
Угорі