Блимає постійно індикатор зарядки на Must PV18-5548 PREM

Morgulis

Tier3
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
6
Бали
3
Сонячні панелі
None
Інвертор
Must PV18-5548 PREM
Доброго дня, панове! Маю інвертор Must PV18-5548 PREM + LiFePO4 батарея Must LP16-48100 підʼєднана по шнурку CAN (у налаштуваннях батареї обрано Set CAN Prot. ->> PYLON)
У налаштуваннях інвертору у п.14 обрано Li. Усі інші налаштування не змінював. Все підключив, все працює… але…
Саме питання: Після завершення зарядки (це видно по індикаторам на самій батареї - вони перестають блимати) - на самому інверторі індикатор зарядки (жовтий) продовжує блимати. Він продовжує блимати навіть при виключеній батареї. Так і має бути? Чи все ж таки щось треба змінювати?

Цікаво, що в інструкції до АКБ вони наводять приклад обрання протоколу Pylontech, але в налаштуваннях інверторів MUST в пункті 41 при обранні протоколів "0" для протоколу MUST і "8" для протоколу Pylontech.

Цікаво, що в інструкції до АКБ вони наводять приклад обрання протоколу Pylontech, але в налаштуваннях інверторів MUST в пункті 41 при обранні протоколів "0" для протоколу MUST і "8" для протоколу Pylontech.
Тобто треба змінити на Pilontech та на 8?

Прочитав в іншій темі, що Must використовує протокол Pylon. Тому, наче як все добре. Якщо контур батарейки на екрані інвертора не блимає, то все ок, комунікація є.
Але дивно, що в пункті 41 є опції Must і Pylontech. Можливо протокол Must це адаптований під себе Pylon.

Вкладення

• SAVE_20241202_111247.jpg
    SAVE_20241202_111247.jpg
    244 Кб · Перегляди: 16
Я так розумію, що на малюнку пункт 41 з налаштування інвертора? Якщо так, то у моєму випадку у п.41 є тільки 0, 8, 17. Без пояснень що до чого. І коли я обираю, наприклад 17, то блимати перестає але вискакує помилка 44 - помилка параметра.

Але дивно, що в пункті 41 є опції Must і Pylontech
Ні, у п.41 налаштувань інвертора такого немає.
А от у налаштуваннях батареї обрано Set CAN Prot. ->> PYLON (і от PYLON знаходиться на першому місці, тобто він дорівнює 0 по позиції.

Теоретично має працювати на інверторі пункт 41 = 0, бо то є протокол Must. Якщо зв'язок між АКБ та інвертором встановлено, то контур батарейки на екрані інвертора не має блимати. Також на екрані інвертора стає доступним індикація рівня заряду АКБ та його температура. А інтерфейсний кабель перевіряли, він відповідає наведеним в інструкції виводам зі сторони АКБ та інвертора?

Якщо зв'язок між АКБ та інвертором встановлено, то контур батарейки на екрані інвертора не має блимати.
Ви трошки невірно інтерпретували мої вхідні дані:
на самому інверторі індикатор зарядки (жовтий) продовжує блимати.
На самому екрані нічого не блимає, все відображається коректно. А от сам індикатор Chg - блимає. Я роблю висновок, що інвертор намагається заряджати батарею, але бмс батареї не дає більше заряджати (і це правильно).

Враховуючи, що і інвертор і АКБ Must, може Вам задати питання підтримці? Вони доволі швидко відповідають. Я спілкувався з ними поштою service@mustenergy.com

Ви трошки невірно інтерпретували мої вхідні дані:

На самому екрані нічого не блимає, все відображається коректно. А от сам індикатор Chg - блимає. Я роблю висновок, що інвертор намагається заряджати батарею, але бмс батареї не дає більше заряджати (і це правильно).
Ну так у вас же є ще підтримуюча напруга, якою ви не даєте аккумулятору розряджатись.

• Like
Реакції: M.D.
Назад
Угорі