Блимає постійно індикатор зарядки на Must PV18-5548 PREM

А чому ви дивуєтесь(?) Батарея , написано "маст" а внутрі ... (?)

А чому ви дивуєтесь(?) Батарея , написано "маст" а внутрі ... (?)
Та я щодо китайців взагалі давно нічому не дивуюсь - особливо коли батарея "маст" з інвертором "маст" з обраним протоколом "маст" по комплектному кабелю, практично ні у кого повноцінно працювати не хоче. Дехто ще переживає, що китайці мир захоплять... ага вже скоро - як тільки їм хтось технологію зіллє :)

Останнє редагування:
А в п.14 що? Й до повного заряду дійшло (щоб вже не було непорозуміння)?
у п.14 обрано Li. Зазвичай показує 99% заряду якось не звернув увагу чи доходить до 100 %. Треба глянути. Мав думку можливо інвертор підключений неправильно я його відключав через (автомат введення резерву (АВР) (перемикач) Tomzn TOQ5-100/2 TOQ52 2P 100A 220V однофазний) коли світло є працює все через сітку в коли живлення від міста немає переключається на інвертор з батареєю? А може він блимати наприклад коли відключений від міста та живить сам себе в режимі очікування до перемикання ( маю на увазі постійно йде підзарядка так як він сам себе розряджає?)

у п.14 обрано Li. Зазвичай показує 99% заряду якось не звернув увагу чи доходить до 100 %. Треба глянути. Мав думку можливо інвертор підключений неправильно я його відключав через (автомат введення резерву (АВР) (перемикач) Tomzn TOQ5-100/2 TOQ52 2P 100A 220V однофазний) коли світло є працює все через сітку в коли живлення від міста немає переключається на інвертор з батареєю? А може він блимати наприклад коли відключений від міста та живить сам себе в режимі очікування до перемикання ( маю на увазі постійно йде підзарядка так як він сам себе розряджає?)
Дивно, що з "ПіВі-КАНОМ" продовжує блимати після повного заряджання. Можу тільки сказати, що в мене, коли обрані протоколи "МАСТ" або "ПІЛОН", то блимає за усіх обставин (наче як і у всіх на цих протоколах). А от на "ПіВі-КАНе" блимає лише до повного заряду, потім перестає. В мене з цім протоколом єдина проблема, що неможливо обмежити заряд - він взагалі завжди лупить до повної й більше, після чого вимикається БМСкою переходячи у захист, а потім балансується, понижуючи заряд до норми. Ще у вас там наче було не зовсім зрозуміле питання щодо під'єднання додатку (?) Уточніть, Ви по кабелю чи по ВайФаю зв'язуєтесь?

Назад
Угорі