Чи добре намалював схему підключення АВР?

Zinge

Tier1
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
141
Бали
28
Сонячні панелі
Longi Solar 435M
Інвертор
SRNE HF2430S60-100
Чи добре намалював схему підключення АВР? Ставиться для того щоб реле в інверторі часто не клацало.

Вкладення

• IMG-c60bdf6b21cd72c15d5b7ddfd00af409-V.jpg
    IMG-c60bdf6b21cd72c15d5b7ddfd00af409-V.jpg
    585,9 Кб · Перегляди: 38
В чому сенс цієї схеми? АВР тут дублює функцію інвертора при такому підключені що з АВР що без нього нічого не міняється

В чому сенс цієї схеми?
При наявності мережі вона транслюється напряму через АВР в будинок, а інвертор тільки заряджає акумулятор.
При відключенні мережі навантаження будинку живиться від інвертора.

При наявності мережі вона транслюється напряму через АВР в будинок, а інвертор тільки заряджає акумулятор.
При відключенні мережі навантаження будинку живиться від інвертора.
так це називаєтеся байпас, саме так інвертор працює, коли е мережа пропускає ії через себе напряму та заряджає батарею, коли нема мережі працює від батареї.

так інвертор працює, коли е мережа пропускає ії через себе напряму та заряджає батарею
По намальованій схемі інвертор ТІЛЬКИ заряджатиме акумулятор, тому його можна навіть виключити, все-одно заряджатиме.

Я не хочу інвертор ганяти в режим байпас.(в ньому є реле які будуть робити комутацію а в мене бойлер ітд та дохнуть інвертори при переключенні, зарядці ітд. ) Бо завжди є шанс що піде 380В, а так інвертор собі автоматом виключив і включаю тільки взимку. Мережу вхід 220В на інвертор буду підключати на зимові місяці тільки. (в ручному режимі за потреби)
Так економлю ресурс інвертора

Тоді в схему потрібно додати ще один автомат.
І вимикач батареї. Бо інвертор без мережі висадить її в нуль. Але я теж не зрозумів про які реле йде мова і нащо економити їх ресурс? В інверторі повно конденсаторів, які висохнуть значно швидше.

І вимикач батареї. Бо інвертор без мережі висадить її в нуль.
Він має два поля панелів. Які в похмуру погоду дають 200-300Вт. (в дощ ват 30-50) Тому, за ніч розрядити не встигне. А вдень зарядить на власне споживання. А коли інвертор вимкне 220В через низький рівень зараду то авр перекине на основну мережу.

Ставлю по схемі в першому пості. Бо вже і так куплений AVR

коли інвертор вимкне 220В через низький рівень зараду то авр перекине на основну мережу
По-перше, інвертор просто переключиться в режим байпас при низькому заряді акумулятора.
По-друге, таки навіщо тут АВР? А як не буде зовнішньої мережі?

Встановили. Тема закрита.

Вкладення

• IMG-77346a69c338b486715e4091e26406c3-V.jpg
    IMG-77346a69c338b486715e4091e26406c3-V.jpg
    501 Кб · Перегляди: 18
Назад
Угорі