Екран до BMS

Cream

Tier2
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
41
Бали
8
Доброго дня) вперше підкючив BMS до аккумуляторів, і екран від BMS показує 100%, таке взагалі можливо? чи щось не правильно працює?

Вкладення

• photo.jpg
    photo.jpg
    107,3 Кб · Перегляди: 22
Доброго дня) вперше підкючив BMS до аккумуляторів, і екран від BMS показує 100%, таке взагалі можливо? чи щось не правильно працює?
В налаштуваннях що? Ємність батареї вказали? Кількість комірок правильно вказали?

Вкладення

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    69,8 Кб · Перегляди: 12
  • photo2.jpg
    photo2.jpg
    38,3 Кб · Перегляди: 12
нічго не налаштовував, як я зрозумів потрібно тільки змінити ємність комірок?
так, і прогнати заряд-розряд, щоб бмс зрозуміла що до чого, бо з залізофосфатом там не так просто зрозуміти яка ємність по напрузі.

так, і прогнати заряд-розряд, щоб бмс зрозуміла що до чого, бо з залізофосфатом там не так просто зрозуміти яка ємність по напрузі.
поставив 280, поко нічго не змінилося, як показувало 100 так і показує, до інвертора поки не підключав

Вкладення

• photo3.jpg
    photo3.jpg
    38,3 Кб · Перегляди: 3
як я розумію потрібно ще ці параметри налаштувати

Вкладення

• photo4.jpg
    photo4.jpg
    58,3 Кб · Перегляди: 8
  • photo5.jpg
    photo5.jpg
    58,1 Кб · Перегляди: 8
  • photo6.jpg
    photo6.jpg
    62,8 Кб · Перегляди: 8
як я розумію потрібно ще ці параметри налаштувати
а ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.

Останнє редагування:
а ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.
100% що ні:)

так і є, не натискав, я думав то лінки на телегарам, чи ще щось)) xdD так, як боявся там щось нажимати)) але все вже налаштував, все нормально показує та працює

Дякую за допомогу)

Назад
Угорі