Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В налаштуваннях що? Ємність батареї вказали? Кількість комірок правильно вказали?Доброго дня) вперше підкючив BMS до аккумуляторів, і екран від BMS показує 100%, таке взагалі можливо? чи щось не правильно працює?
нічго не налаштовував, як я зрозумів потрібно тільки змінити ємність комірок?В налаштуваннях що? Ємність батареї вказали? Кількість комірок правильно вказали?
так, і прогнати заряд-розряд, щоб бмс зрозуміла що до чого, бо з залізофосфатом там не так просто зрозуміти яка ємність по напрузі.нічго не налаштовував, як я зрозумів потрібно тільки змінити ємність комірок?
поставив 280, поко нічго не змінилося, як показувало 100 так і показує, до інвертора поки не підключавтак, і прогнати заряд-розряд, щоб бмс зрозуміла що до чого, бо з залізофосфатом там не так просто зрозуміти яка ємність по напрузі.
як я розумію потрібно ще ці параметри налаштуватитак, і прогнати заряд-розряд, щоб бмс зрозуміла що до чого, бо з залізофосфатом там не так просто зрозуміти яка ємність по напрузі.
а ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.як я розумію потрібно ще ці параметри налаштувати
100% що ніа ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.
так і є, не натискав, я думав то лінки на телегарам, чи ще щось)) xdD так, як боявся там щось нажимати)) але все вже налаштував, все нормально показує та працюєа ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.
Дякую за допомогу)а ви не натискали кнопку LiFePo4 зверху справа? Це ж перше, що потрібно зробити при першому підключенні. І потім ще вказати кількість комірок і ємність. І для роботи цього вже достатньо буде.