Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тема индивидуальная под ваши обстоятельства и потребности.Допоможіть будь ласка знайти існуючу тему з чого набирати щіт безпеки для СЕС. Власні пошуки не принесли бажаного результату((
номінали автоматів звісно нада підбирати під себе, у мене 5кВт інвертор.Допоможіть будь ласка знайти існуючу тему з чого набирати щіт безпеки для СЕС. Власні пошуки не принесли бажаного результату((
інвертор бойлер і пралка висять на одному заземленні ,старе багатоштирьове підсилене новим одноштирьовим 7м вглибину, ПЗІП PV входу на другому окремому заземлені 4 кутника по 2м, каркас панелей заземлений окремо тож 4 кутника по 2м. Гарне воно чи ні помірять немає чим, але краще таке чим ніякого зовсім. Чому кутник а не прут- що було те і забив.Мабуть ще гарне заземлення потрібно). А панелі також заземлені?
зайвим не буде, але нада заземлення для нього.В самому інверторі на вході стоїть автомат. Тільки узіп додати?
для початку пидивіться в пасторт акб може там вбудований запобіжник уже є. тай запобіжник неможна який небуть впихнути для заспокоєння, можна навпаки спалить інвертор неправильним номіналом і типом. нада запобіжник саме для акб для постійного струму номіналом не менчим чим автомат акб.Батарейки в мене також DEYE 5,1. На них автомати стоять. То до них додати якісь запобіжники (плавкі)?
Не переймайтесь Deye не згорить.В інверторі норма до 13 ампер, а панелі мої видають 12,94.
як мінімум КЗ панелі повинно бути менчим чим КЗ МППТ.Додаткове запитання! Наскільки для Деї критично перевищення току панелей. В інверторі норма до 13 ампер, а панелі мої видають 12,94. Але більшість інших панелей взагалі під 15 ампер по характеристиках. В інструкції до Деї написано що ток КЗ 17 ампер.
P/S Дякую всім. Для щітків захисту інвертора і панелей все підібрав завдяки вам. Переходжу до під'єднання та налаштувань!