Гібрид та реле напруги

noprofy

Tier1
Реєстрування
26 Бер 2021
Дописи
150
Бали
43
Сонячні панелі
amery, abi, suntech, ulica
Інвертор
fronius, kstar
Таке бачення проблеми.

Не знаю які де вимоги, у мене стоїть реле напруги по власному бажанню і вже не раз ефективно працювало. У чому проблема з встановленням?

Так навпаки не повезло, саме тому і ставили реле напруги
Може треба було нагнути шоблаенерго та привести мережу до стандарту, а не встановлювати несертифіковане х.з що?

Може треба було нагнути шоблаенерго та привести мережу до стандарту, а не встановлювати несертифіковане х.з що?
РЕС сказав, що лінія у плані на заміну включн з стовпами і трансформатором. Але грошей немає. Це було років 10 назад. Та і лінія в принципі нормально працює. Якщо дерева не падають

Я коли взнав спочатку неповірив але реально найшов в нормах підключення зеленого тарифу про встановлення леле напруги після чого взагалі перехтів купувати гібриз з функцією продажу в розетку, у мене на вулиці нівкого немає панелей але дуже часто трапляється овервольт по якійсь фазі і андервольт відповідно по інчій, короче розбаланс навантаження по фазам, у мене 3 фази і я встановив релейний перемикач фаз, воно ж і реле напруги два в одном, і тепер оказується що гібриди з підмісом і особливо з зеленим тарифом є цею фігнею не дружать бо можуть згоріти під час перемикання фази.

Останнє редагування:
Назад
Угорі