Інвертор Deye + BMS Daly Smart

Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
59
Бали
8
Сонячні панелі
Risen 405x8, Trina Solar 575x8
Інвертор
Deye 6K-SG03LP1
Чи вдалося їх подружити? В BMS є CAN шина. В інверторі є CAN. Тобто фізично їх з'єднати можливо простим кабелем. А що до протоколу? В настройках DALY є протокол Pylontech. Але чи воно працює, найти не можу. Навіть по зарубіжних відео :( Невже ніхто цим не заморачувався?

Що таке інверторна БМС?

Вів переписку з підтримкою Daly.
Дав їм версію Soft та Hard БМС.
Переклад вже на мову:

привіт друже

Я Лін, інженер післяпродажного обслуговування Daly. Я забезпечу вам технічну підтримку.
Ваша BMS не підтримує оновлення до програми з інверторним протоколом (оскільки чіп інший). Ви можете купити інтерфейсну плату або новий BMS і зауважити, що він використовується в домашній системі накопичення енергії.

З повагою

Електронна пошта центру обслуговування клієнтів

То на дідька вона коштує як наче золота? На дідька в меню всі прокотоли? а в документації і роз'єм з CAN і навіть провод. Немає слів.

JK-PB2A16S15P, наприклад
Замовив. Її та інтерфейсну плату. Цікаво, а вони теж можуть бути "такі самі але не підтримують", чи у JK трохи інше?

Так плата в комплекті завжди з БМС!
У JK можливо. Можливо у комплекті версії "інверторна". Та чи маркуєтья не інверторна версія по іншому?
Я ту БМС вперше замовляв. Не доводилось їх використовувати. То звідки мені знати такі нюанси :)

У Daly, ця плата іде опціонально. Хочешь за додаткові гроші. Хочешь - без неї. Я брав без неї. Надо вона мені, якщо все є на вихадах самої БМС. Тілько що проводами, а не RJ45. А мені так і зручніше булоб. Те що вони є повністью однакові, тільки є звичайна а є інверторна, і мені треба було, на думку підтримки daly, сказати про це продавцю. Тоді мені вислали б інверторну :)))) А я звідки про це знати повинен? Хитрожопість китайців. Чи просто хитрожопість :( Та воно то і нісого. Просто знову модифікація, знову розбирати АКБ паяти та крутити. На це час потрібен.

Назад
Угорі