Інвертори Must

Roman_

Tier3
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
11
Бали
3
Сонячні панелі
Risen
Інвертор
Deye
Всіх вітаю, не рідко зтикаюся з великою кількістю питань стосовно налаштування та різноманітних помилок у інверторів Must, тому намагаюся зібрати максимум інформації стосовно продукції Must на Українській, або рос мові щоб у подальшом об"єднати все в один довідник і надати його в маси :) а як з"явиться трошки натхнення то навчити AI втрішувати питання і проблеми з продукцією Must
Буду вдячний за публикацію любої інформації по Must і іншим користувачам цього форуму теж буде простіше знайти відповіді на свої питання :)

Доя цього модераторам форуму треба хоча би виділити окремий розділ по назвам інверторів. Але чомусь це тут не хочуть робити.

Доя цього модераторам форуму треба хоча би виділити окремий розділ по назвам інверторів. Але чомусь це тут не хочуть робити.
Можна почати збирати інформацію, а потім модератори підкріплять цю тему

Всіх вітаю, не рідко зтикаюся з великою кількістю питань стосовно налаштування та різноманітних помилок у інверторів Must, тому намагаюся зібрати максимум інформації стосовно продукції Must на Українській, або рос мові щоб у подальшом об"єднати все в один довідник і надати його в маси :) а як з"явиться трошки натхнення то навчити AI втрішувати питання і проблеми з продукцією Must
Буду вдячний за публикацію любої інформації по Must і іншим користувачам цього форуму теж буде простіше знайти відповіді на свої питання :)
А з якою метою Ви збираєте інформацію? Чисто в академічних цілях? :) Чи можете допомогти у вирішенні проблем? Чи маєте якийсь доступ до документації/прошивок?
https://greenpowertalk.tech/threads/pomilka-v-roboti-mppt-invertora-must-pv18-5548-prem.1699/
Я отут описував баг в роботі MPPT.
Є ще один глючок. Не такий критичний, але теж глючок.
Інвертор періодично втрачає зв'язок з BMS аккумулятора. Це видно по графіку SOC, що просідає до 0.
Кабель від аккума до інвертора на феритове кільце намотав. Не допомогло.
soc.jpg
Аккум отакий. З'єднаний по 08 протоколу.
ac.jpg

Останнє редагування:
Назад
Угорі