Як підключити гібридний інвертор на конкретні автомати

Cream

Tier3
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
29
Бали
3
Доброго дня, в інтернеті багато схем підключення гібридного інвертора перед головним автоматом, тим самим він працює автоматично і весь будинок переходить на резервне живлення.
Мене цікавить, як зробити так, щоб він так само автоматично переключався, але на конкретні автомати.

Наприклад, в мене є окремий автомат на компʼютер, і я хочу щоб включався тільки він, а не весь будинок.

Доброго дня, в інтернеті багато схем підключення гібридного інвертора перед головним автоматом, тим самим він працює автоматично і весь будинок переходить на резервне живлення.
Мене цікавить, як зробити так, щоб він так само автоматично переключався, але на конкретні автомати.

Наприклад, в мене є окремий автомат на компʼютер, і я хочу щоб включався тільки він, а не весь будинок.
І тим самим при включенні світла гібридний інвертор заряджав аккумулятори

в мене є окремий автомат на компʼютер, і я хочу щоб включався тільки він
Смішне питання, в якому відразу й відповідь - підключіть тільки цей автомат до виходу інвертора і все...!

Смішне питання, в якому відразу й відповідь - підключіть тільки цей автомат до виходу інвертора і все...!
да, но там же не силовой кабель как и автомат сам по себе слабенький для зарядки аккумулятора) или я что-то не понимаю?

да, но там же не силовой кабель как и автомат сам по себе слабенький для зарядки аккумулятора) или я что-то не понимаю?
як тут
некритичне - у вас все крім комп'ютера
як бачите заряд іде з іншого місця

як тут
некритичне - у вас все крім комп'ютера
як бачите заряд іде з іншого місця
Як я зрозумів, потрібен АВР, і коли світло буде зникати, він автоматично відключить прибори до яких буде підʼєднаний кабель через автомат, та коли світло буде зʼявлятись, буде працювати в штатному режимі через сеть.

Назад
Угорі