Олександр84
Tier3
- Реєстрування
- 4 Лип 2024
- Дописи
- 5
- Бали
- 1
- Інвертор
- Tommatech 24v 3kv
Маю інвертор growatt 6000 та підключену до нього bms jk інверторна на 2А які краще налаштування виставити ? Також в бмс є такі параметри, як Vol.cell RFV та Vol. Smart Sleep що вони означають , та що там потрібно виставляти?
Також в bms jk є режим Charging float Mode ? Чи потрібно його включати , чи він повинен бути виключений?
На що він впливає?
Знаю, що вище 3.47 не ставити заряд, а що далі?
Інвертор у квартирі, коли його відключати , чи повинно воно все збалансуватись, якщо світло є, планую його вимикати взагалі. Тоді, через який час треба його включати на підзаряд акб, та як тоді робити взагалі ?
Хочу максимально щоб довго вони працювали , щоб мої онуки ще користувались Порадьте будь ласка
Також в bms jk є режим Charging float Mode ? Чи потрібно його включати , чи він повинен бути виключений?
На що він впливає?
Знаю, що вище 3.47 не ставити заряд, а що далі?
Інвертор у квартирі, коли його відключати , чи повинно воно все збалансуватись, якщо світло є, планую його вимикати взагалі. Тоді, через який час треба його включати на підзаряд акб, та як тоді робити взагалі ?
Хочу максимально щоб довго вони працювали , щоб мої онуки ще користувались Порадьте будь ласка