andruliyza
Tier2
- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 35
- Бали
- 8
Шукаю кабель для з'єднання інвертора і акумулятора. В інструкції від інвертора пише 1AWG, а кабель що виходить з BMS 2 AWG. Порадьте що брати!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кабель підбирається під робочий струм що буде йти від вашої АКБ до інвертора, з урахуванням напруги на акумуляторі.Шукаю кабель для з'єднання інвертора і акумулятора. В інструкції від інвертора пише 1AWG, а кабель що виходить з BMS 2 AWG. Порадьте що брати!
Беріть ПВ-3Порадьте що брати!
В мене один провід на BMS . Інвертор 10кв. Не знаю які струми будуть, можливо коли буде сонце, там до 200А.Кабель підбирається під робочий струм що буде йти від вашої АКБ до інвертора, з урахуванням напруги на акумуляторі.
те що на BMS дві клеми, а на інверторі одна - не недоопрацювання, а можливість використати в "вузьких місцях" пару проводів меншого перерізу, а на прямій ділянці - один провід більшого. При чому перехід можна організувати на "вимикачі" який зазвичай ставлять між інвертором і акумулятором або на плавкому запобіжнику.
50 mm²там до 200А
китайці в комплекті дають на 100а 25-3550 mm²
Не знаю, як китайці, а я скористався калькулятором який по ПУЄ рахуєкитайці в комплекті дають на 100а 25-35
на 200а - 35-50
але ж там метр-півтора.
ну там кабель - це подвійна ізоляція.який по ПУЄ рахує
Ну можно ще так порахуватину там кабель - це подвійна ізоляція.
ну це я вже чипляюсь
При чому тут луджена?Але ж то не обов'язково брати луджену мідь?
Ні я про алюміній навіть не думав, а про кабелі з лудженої міді. Може бути і звичайна мідь.При чому тут луджена?
Але мідь надо, а ви що алюміній хотіли то буде 70 мм²
Ну з точки зору струму немає різниці, а так можливо луджений кращелудженої міді. Може бути і звичайна мідь
"Луджені кабелі мають ряд переваг: вони міцніше, довговічніше, більш гнучкі і простіше в монтажі. Лудіння поверхні міді оловом захищає її від руйнівного впливу атмосферного кисню, підвищує міцність на розрив і стійкість до перелому при багаторазовому згинанні. Також полуда (плівка олова) захищає мідь від шкідливого впливу сірки, що входить до складу гуми і пластика, з яких виготовляється ізоляція дроту" (із Вікіпедії)луджений краще лише для пайки. Накінечників - і все.
І це єдина перевага - захист від окислення. Все інше навіть не з пальця висмоктано...і це правда, в мене е провід 16 мм2 не луджений, якому вже багато років (на зварювальному апараті використовувався) так от як що зняти ізоляцію то дроти вже чорні
ну как мінімум, щеІ це єдина перевага - захист від окислення.
луджений краще лише для пайки. Накінечників
Для інвертора: 70мм2Шукаю кабель для з'єднання інвертора і акумулятора. В інструкції від інвертора пише 1AWG, а кабель що виходить з BMS 2 AWG. Порадьте що брати!
1AWG це 50 мм (як що бути зовсім точним то 42)Для інвертора: 70мм2
Я в курсі=) Я написав той сетап який вважаю правильним а не те що в інструкції інвертора=)1AWG це 50 мм (як що бути зовсім точним то 42)