Коливання напруги, чи потрібен стабілізатор?

Zergy

Tier3
Реєстрування
29 Тра 2024
Дописи
27
Бали
3
Інвертор
Victron Multiplus-II 48 5000
Доброго часу, такі питання:
Досить сильно почала коливатися напруга у мережі від 190(іноді нижче) до 255В. Наскільки це критично для інвертору та електрообладнання вцілому?
Чи буде досить поставити реле-напруги для запобігання зовсім критичним навантаженням або таки необхідно ставити стабілізатор?

Якщо стабілізатор то який? Бо запозичений Volter -СНПТО-7у відмовляється працювати з інвертором. Може їх можно якось помирити?

Дуже буду радий вашим відповідям чи посиланням на відповідну інформацію. Дякую.

Доброго часу, такі питання:
Досить сильно почала коливатися напруга у мережі від 190(іноді нижче) до 255В. Наскільки це критично для інвертору та електрообладнання вцілому?
Чи буде досить поставити реле-напруги для запобігання зовсім критичним навантаженням або таки необхідно ставити стабілізатор?

Якщо стабілізатор то який? Бо запозичений Volter -СНПТО-7у відмовляється працювати з інвертором. Може їх можно якось помирити?

Дуже буду радий вашим відповідям чи посиланням на відповідну інформацію. Дякую.
Що за інвертор? У більшості є вбудована функція реле напруги. Але стабілізують вихідну напругу тільки інвертори з подвійним перетворенням(типу такого). Зі зниженням ККД, звичайно. З будь-яким інвертором в обох напрямах працюють стабілізатори Квант.

Доброго дня. Інвертор - Victrone, він не стабілізує, але можна виставити обмеження як на реле. Питання більше у тому: на скільки впливають такі коливання на нього(постійно спрацьовує реле) та обладнання, чи буде досить поставити реле напруги просто для відсікання критичних показників, чи таки треба ставити стаб. Якщо стаб, то з яким він працює, бо запозичений постійно відрубається, може стаб якось налаштовується, чи між ними треба ставити якись перехідник. Не зміг знайти потрібну інформацю, тому звернувся на форум.

на скільки впливають такі коливання на нього(постійно спрацьовує реле) та обладнання, чи буде досить поставити реле напруги просто для відсікання критичних показників,
Реле напруги не зніме проблему перепадів. Реле в інверторі все одно буде клацати. Додатково ще буде клацати в реле напруги :) .

Якщо стаб, то з яким він працює
Я ж написав вище - Квант, виробництво в Житомирі. Мабуть, найкращі стаби в Україні виробляють. У мене з Deye вони чудово працюють.

Реле напруги не зніме проблему перепадів. Реле в інверторі все одно буде клацати. Додатково ще буде клацати в реле напруги :) .

Я ж написав вище - Квант, виробництво в Житомирі. Мабуть, найкращі стаби в Україні виробляють. У мене з Deye вони чудово працюють.
Дякую.

Назад
Угорі