MUST PV18-3024VPM (Генератор)

IIaIIIok

Tier3
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
2
Бали
1
Сонячні панелі
JINKO SOLAR JKM480N-60HL4-V
Інвертор
MUST PV18-3024VPM
Доброго дня шановна спільнота, маю таке питання: маю інвертор MUST PV18-3024VPM Напруга – 24В, потужність – 3кВт, до нього приєднано 2 акумулятори номіналом 225 А/г, підключено сонячні панелі, а також підключив Генератор газобензиновий «Könner & Söhnen» KS 3000G, через Перемикач навантаження SSQ 225 "1-0-2", 2p 25A, під час вимкнення світла і переходу на живлення від генератора, а саме в налаштуваннях інвертора "програмі" обираю функцію GEN, живлення подається на будинок, але не заряджає акумулятори від самого генератора, можливо хто стикався з такою проблемою, і має шляхи вирішення, допоможіть будь ласка. Заздалегідь дякую.

Вкладення

• photo_2026-01-19_09-04-41.jpg
    photo_2026-01-19_09-04-41.jpg
    55,6 Кб · Перегляди: 3
Опишу як зроблено у мене, але то на свій страх та ризик... У мене спочатку були три кіловатні, зараз п'яти. У обох випадках підключення наступне - нульовий провід який приходе з мережі ніде не комутується не розривається та не перемикається. Також на інверторі вхідний та вихідний нулі обєднано. Після такого підключення заряд йде без проблем. Режим в налаштуваннях "GEN" включений постійно.

Опишу як зроблено у мене, але то на свій страх та ризик... У мене спочатку були три кіловатні, зараз п'яти. У обох випадках підключення наступне - нульовий провід який приходе з мережі ніде не комутується не розривається та не перемикається. Також на інверторі вхідний та вихідний нулі обєднано. Після такого підключення заряд йде без проблем. Режим в налаштуваннях "GEN" включений постійно.
Якби ви схему змогли намалювати, щоб зрозуміло було, бо поки не зрозуміло.

Якось отак.

Вкладення

• Без імені.gif
    Без імені.gif
    9 Кб · Перегляди: 16
Назад
Угорі