MUST PV18-3224 VPM II кожні 15 сек. блимає вихідна напруга. ХЕЛП!

Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
10
Бали
3
Інвертор
must pv18-3224 vpm
Доброго дня, шановні.
Потрібна термінова допомога щоб розуміти що робити далі міняти девайс по гарантії чи проблема із АКБ.
Вхідні данні MUST PV18-3224 VPM II.
АКБ LifePO4 100Ah, 25.6 V. BMS не розумна з CAN шиною не працює.
Проблема наступного характеру кожні 15 сек. на декілька млсек, пропадає вихідна напруга з інвертора та всередині PV18-3224 VPM щось клацає.
Відповідно світло блимає та техніка перезавантажується. В прикріплених файлах всі налаштування.
На вихідних контактах змінного струму під час провалу напруги падає з 230-220 до 210-205 (до мережі).
На вихідних контактах постійного струму під час провалу напруги падінь не зафіксовано (з АКБ до інвертора).
Якщо потрібні якісь додаткові данні, готовий викласти.
Дуже дякую.

Вкладення

• cs.jpg
    cs.jpg
    18,7 Кб · Перегляди: 14
  • fw.jpg
    fw.jpg
    220,2 Кб · Перегляди: 14
  • sw.jpg
    sw.jpg
    84,2 Кб · Перегляди: 14
Він у Вас в байпасі працює? чи від Батареї?
судячи по скрінам вроді в байпасі
то він мабуть переходит на Батарею періодично бо мережа йому не подобаєтеся, спробуйте замість UPS поставити APL

Від батареї. Дякую спробую. Я взагалі думав що якщо він в режимі UPS то він замість ДБЖ, буде. Скажу по результатах.

На жаль ситуація не помінялась. Але дякую, за пораду.

Я би ще спробував погратись з навантаженням щоб виключити варіант циклічного включення якогось потужного приладу або виникнення к.з. в схемі будинку.

Хм... Ситуація на зараз. У мене до і після інвертора стоять "ЗУБРИ 50", була підозра що саме їм не подобається напруга чи частота інвертора. Виключив його із мережі та подав навантаження 1,5 кВт. Результат здивував, все працює коректно.

У мене на 12 автоматів, розкидано. То я всі почерзі вимикав і навіть коли всі вимкнув то інвертор всередині клацав а на "ЗУБРАХ" все одно падала кожні 15 сек напруга.

У мене на 12 автоматів, розкидано. То я всі почерзі вимикав і навіть коли всі вимкнув то інвертор всередині клацав а на "ЗУБРАХ" все одно падала кожні 15 сек напруга.
У вас що зубри після інвертора стоять?

Так. При чому вирахував тільки однин, із якоюсь проблемою був. Взагалі дивно що він там собі вимірював!? Але на всяк випадок зняв всі.
Ну то перед інвертором можно залишити, довше проживе.

Чи power saving mode enable активовано (sen) ?
Якщо так, то короткочасно подається напруга для заміру навантаження.
Велике навантаження -> напруга залишається
Мале, або немає -> пропадає

Вкладення

• Screenshot_2024-12-20-08-08-04-732_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-20-08-08-04-732_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    142,1 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Назад
Угорі