MUST PV18-3224 VPM II весь час працює від аккамулятора.

Alibard

Tier3
Реєстрування
4 Гру 2024
Дописи
5
Бали
3
Маю інверто MUST PV18-3224 VPM II та залізофосфатний LiFePO4 24v 300A. Вже перепробував купу різних налаштувань. Робив все ось як по цім рекомендаціям- https://greenpowertalk.tech/threads/must-pv18-3224-vpm-ii-vse-po-polichkax.1525/. Але інвертор весь час живиться від акамулятора. Тобто є чи немаж мережі якщо він не заряджає акамулятор то весь час з нього бере 40 ват на свою роботу. Це дуже дивно, тому щоб просто не розряджати акум я його вимикаю на розрядження через бмс. Також нижній вимикач на інверторі здається якось дивно себе веде. Якщо Інвертор підключений до мережі ( і мережа наявна) то його не вимкнути тим перемекачем, доводиться вимикати автомат на інвертор. Може хтось підказати по 1му пнкту чому весь час інвертор споживає енергію з акума, там по 2му чому кнопка вкл/викл так себе вед?

Навіщо створювати кожного разу нову тему?

Вітаю. В мене точно така ж проблема, прийшов на цей форум спробувати її вирішити. Постійно відбуваються мікроцикли заряду-розряду. Так виглядає, що наш інвертор просто не вміє живитися з мережі... Графік зарядки-розрядки мого LiFePo4 вигяладє так (згори графік споживання, знизу - напруги): 1733664676114.png

Вітаю. В мене точно така ж проблема, прийшов на цей форум спробувати її вирішити. Постійно відбуваються мікроцикли заряду-розряду. Так виглядає, що наш інвертор просто не вміє живитися з мережі... Графік зарядки-розрядки мого LiFePo4 вигяладє так (згори графік споживання, знизу - напруги): Переглянути вкладення 5609
Так і повинно бути.

Вкладення

• Screenshot_20240901-133342_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240901-133342_Samsung Internet.jpg
    662,6 Кб · Перегляди: 20
Так і повинно бути.
Переглянув відео про падіння напруги після зарядки, все зрозуміло. Але в мене інша річ, йде постійне споживання в 20-30W з батареї навіть тоді, коли є міська мережа. Так виглядає, що це просто струм холостого ходу інвертора, який для своєї роботи використовує енергію батареї. Зараз вимкнув інвертор і споживання стало 0W

Переглянув відео про падіння напруги після зарядки, все зрозуміло. Але в мене інша річ, йде постійне споживання в 20-30W з батареї навіть тоді, коли є міська мережа. Так виглядає, що це просто струм холостого ходу інвертора, який для своєї роботи використовує енергію батареї. Зараз вимкнув інвертор і споживання стало 0W
Так, це і є енергія споживання інвертора, я також поки не змінг побороти.

Якщо вам потрібне нульове споживання інвертора від акуми то дивіться в сторону мережевих інверторів, всі гібридні і автономні живляться від низької постійної напруги, бо так економніше їх живити, неме звйвої трансформації, нагріву, втрат а крім цього аккумулятор завжди зможе зарядитись від сонця не споживаючи від мережі.

всі гібридні і автономні живляться від низької постійної напруги, бо так економніше їх живити
1 Вони мают три джерела живлення, від мережі акумулятора і сонця (зазвичай такі інвертори можуть працювати без акумулятора)

неме звйвої трансформації
Перетворення завжди є навіть коли він живится від акумулятора
тому що електроніці потрібні як мінімум дві стабілізовані напруги 12 та 5 В іноді ще 3.3

1 Вони мают три джерела живлення, від мережі акумулятора і сонця (зазвичай такі інвертори можуть працювати без акумулятора)

Перетворення завжди є навіть коли він живится від акумулятора
тому що електроніці потрібні як мінімум дві стабілізовані напруги 12 та 5 В іноді ще 3.3
То порекомендуйте людині налаштування а не хуйню якусь пишите.

То порекомендуйте людині налаштування а не хуйню якусь пишите.
Ну звісно, х...ню тільки Вам можна писати, вам потрібно було замість х..ні порекомендувати людині щось, а ви написали х...ю тому що не розумієте як працює інвертор, в такому разі краще нічого не писати

Ну звісно, х...ню тільки Вам можна писати, вам потрібно було замість х..ні порекомендувати людині щось, а ви написали х...ю тому що не розумієте як працює інвертор, в такому разі краще нічого не писати
Вибачте =) то можна якось зробити щоб Інвертор при наявності мережі для своєї роботи використовува струм з мережі, а не з Акума?

Вибачте =) то можна якось зробити щоб Інвертор при наявності мережі для своєї роботи використовува струм з мережі, а не з Акума?
Залежить від інвертора на деяких можна на деяких ні, конкретно для вашого не знаю, попробуйте пункт 1 установить в uti, пункт 10 в SNU, та пункті 20 виставити напругу вищчу від тіеї що зараз на акумуляторі пункт 21 вищче за пункт 17

Назад
Угорі