Must PV18-5048VHM код помилки 08

SerjDn

Tier3
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
4
Бали
1
Придбав та підключив з допомогою електрика таку систему:
1) Інвертор - Must PV18-5048VHM, 48 В, 80 А, 5000 Вт
2) Акум - DYNESS B3 LiFePO4 48V/75AH (3600W*h)
Стикнувся з помилкою 08. Як це відбувалось: батарея заряджається майже повністю (на акумі 4 лампочки вже горять), потім якийсь захист/налаштування спрацьовують і перекидає в помилку. Я трішки поекспериментував і посадив батарею на 1/3 і потім знову заряджав. Проблема повторилась коли знову батарея повністю зарядилась/майже зарядилась. Що в мене може не так стояти в налаштуваннях, на що звернути увагу? Чи в чому тут взагалі може бути проблема?

Придбав та підключив з допомогою електрика таку систему:
1) Інвертор - Must PV18-5048VHM, 48 В, 80 А, 5000 Вт
2) Акум - DYNESS B3 LiFePO4 48V/75AH (3600W*h)
Стикнувся з помилкою 08. Як це відбувалось: батарея заряджається майже повністю (на акумі 4 лампочки вже горять), потім якийсь захист/налаштування спрацьовують і перекидає в помилку. Я трішки поекспериментував і посадив батарею на 1/3 і потім знову заряджав. Проблема повторилась коли знову батарея повністю зарядилась/майже зарядилась. Що в мене може не так стояти в налаштуваннях, на що звернути увагу? Чи в чому тут взагалі може бути проблема?
В мене схожий інвертор і схожа проблема,що виникала як мінімум двічі короткотривало. зменшую напругу зарядки та підтримання, спостерігаю.

В мене схожий інвертор і схожа проблема,що виникала як мінімум двічі короткотривало. зменшую напругу зарядки та підтримання, спостерігаю.
Підкажи плз, по якому саме з цих пунктів зменшуєш напругу і який у підсумку результат? Вдалось вирішити проблему?

Вкладення

• voltage.png
    voltage.png
    186,8 Кб · Перегляди: 14
17,18 результатів поки не бачу бо перестали відключати світло а він у мене як безперебійник, без панелей, використовується.

17,18 результатів поки не бачу бо перестали відключати світло а він у мене як безперебійник, без панелей, використовується.
А чому налаштувань на бачите? Зарядили і вимкнули акум поки не відключать світло?

Я проблему поборов відсотків на 25:
Для пунктів 17, 18, 21 виставив 52 V. Захист ніде не спрацьовує, помилок немає.
Тепер коли батарея наче повністю/майже повністю заряджена (судячи з індикаторів на самій батареї), то інвертор показує що він віддає на акум 51.9 V і 0 Ампер.
І при цьому лампочка зарядки все-одно увімкнена і не вимикається. Не знаю наскільки це погано і чи впливає це на щось: чи дає це додаткове навантаження на інвертор, батарею чи ні...

Ну і я так і не розібрався як мені "подружити" цей інвертор і батарею. До того як купляти, я знайшов ось такий список сумісностей - https://www.solarenergywarehouse.co...s/2021/03/Dyness-Compatible-List-20201225.pdf
Але поки так і не розібрався як зробити так щоб інвертор почав бачити батарею, розуміти яка там напруга, % заряду і т.д.

Купив собі такий самий комплект. Виникала така сама помилка поки не подружив акумулятор з інвертором. В пункті 41 налаштувань поставив цифру 1, що відповідає протоколу взаємодії між Mustом і Dyness. Тепер все працює без нарікань, окрім швидкості заряджання акумулятора. Швидкість обмежилась 15 амперами, хоча виробник акумулятора заявляє швидкість заряду 37,5А. Може хтось вирішив таку проблему?

Швидкість обмежилась 15 амперами, хоча виробник акумулятора заявляє швидкість заряду 37,5А. Може хтось вирішив таку проблему?
В мене також до 15 ампер знижується струм заряду, якщо батарея заряджена на 90+ відсотків.

Може хто знає яке налаштування треба виставити в інверторі, щоб він брав струм з мережі при її присутності, а не з акумулятора. А то акумулятор постійно розряджається та заряджається на 1 процент.

акумулятор постійно розряджається та заряджається на 1 процент.
Якщо інвертор гібридний то так і треба бо він з акуми якось формує опорну напругу. В автономних наче такого нема? Але це не точно.

Назад
Угорі