Нові панелі чі б/в?

sbt

Tier3
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
13
Бали
3
Доброго дня!
Мирного неба!
Ретельно читав різні форуми та все рівно маю купу запитань.Тому і вирішив поспілкуватись на ваших сторінках.
Досвіду з СЕС не маю,але маю чи малий досвід в електроній та енергетичній сфері.
Зараз у нас в країні та й за кордоном дуже велика кількість привабливих пропозицій продажу бувших в використанні сонячних панелів.
Тому виникло питання доцільність їх придбання.
Я розумію що нове то нове,та все таки?
Хотів би вислухати різні думки та доводи.

Доброго дня!
Мирного неба!
Ретельно читав різні форуми та все рівно маю купу запитань.Тому і вирішив поспілкуватись на ваших сторінках.
Досвіду з СЕС не маю,але маю чи малий досвід в електроній та енергетичній сфері.
Зараз у нас в країні та й за кордоном дуже велика кількість привабливих пропозицій продажу бувших в використанні сонячних панелів.
Все залежить. Наскільки старе? Я рахував рентабельність 5-ти річних б/у, виходило на те саме.

Доброго дня!
Мирного неба!
А ви зможете по кожній панелі робити тепловізійне та електролюмінесцентне обстеження? Просто виміри напруг не є запорукою майбутньої безпроблемної роботи. І як ви будете визначати вік панелі? Хоча можна навіть порахувати вартість переборки пошкоджених (а їх нажаль у нас буде дуже багато)

розрахунок на основі досвіду чи теоретично?
Розрахунки внизу

Доречі зявились нові моделі
на 1600Вт на Ali
ну хоч так
1697694598813.png

Доброго дня!

Sergey​

Дякую за посилання!Отримав відповідь на свої питання.Саме Suntech мені і пропонували .
У нас враховуючи доставку виходило десь 0,246$/1w
Якщо заморочитись завезти самому з закордону десь 0.10$/1W

Вопрос. А что мешает найти и купить нужные панели на Алибабе (не АлиЭкспресс)?

Из плюсов:
1) Панели будут новыми и той мощности, какой вы хотите.
2) Платеж через АлиПэй, напрямую картой, ГуглПэем или ПэйПэл прямо с карты.
3) Сделка защищена Али. Продавец не получает ваши деньги, пока вы не закроете сделку.
4) Логин и пароль на Алибабу точно такие же, как и на АлиЭкспресс. Просто Алибаба больше ориентирован на бизнес-сделки. Но и единичные заказы тоже доступны.
5) Можно организовать доставку морем через Мист-чайна или аналогичные компании.
6) Продавец - это обычно завод, а не частник-перекуп.

Минусы:
1) Такое понятие как "Корзина" отсутствует. Найдя нужный товар, надо вступить в диалог с продавцом и там обсудить все нюансы сделки, включая цену и способ доставки. Т.е. владение английским на уровне более-менее.
2) Следует учитывать разницу во времени. Когда в Украине утро, в Китае разгар дня.
3) Не все продавцы продают в розницу. Но всегда можно найти другого, более лояльного продавца.
4) Доставка с другой стороны планеты требует времени.

Назад
Угорі