Паралельна робота ups

DOSMOD

Tier1
Реєстрування
2 Вер 2024
Дописи
326
Бали
28
Інвертор
powMR 4.2
Вітаю. Нажаль схожу тему не знайшов.

Є необхідність заживити мініПК від ups тому був придбаний ups для роутерів. Блок живлення пк на 36вт і такий же придбав упс, але, він не тяне... При навантажені на ПК спрацьовує захист ups і компьютер перезапускається. Також вже є в наявності і довгий час працює ще один ups для роутера на 18вт. Він живить саме роутер.
Є ідея підключити іх виходи паралельно і отримати більшу потужність. Чи спрацює? Нічого не спалю?

А що, сонячний інвертор не забеспечує безперебійності живлення? В мене після того як поставив гібрідний інвертор отой ups на роутері тепер без діла висить. Все ніяк руки не дійдуть його відімкнути.
Якщо інвертор інколи "падає", а ПК треба заживити незалежно, то я б не став городити йому ніякі окремі ups. Міні ПК наче мають живлення 12-19В. То я б поставив йому на живлення DC/DC перетворювач 28->12В або 56->12В і заживив би його від батареї гібрідного інвертора.

Інвертор ставив як резервне живлення на періоди відключень. Ради одного роутера щось не хочеться щоб він постійно гудів :)

Про перетворювач цікаво, дякую. Тут подумаю, пк і батарея не поруч

Назад
Угорі