Підключення двох інверторів послидовно

yr34

Tier3
Реєстрування
1 Чер 2024
Дописи
1
Бали
1
Сонячні панелі
Sunova solar ss-410-54mdh
Інвертор
Must
Всім привіт. В мене є два інвертора must 3 кВ и 5.2 кВ, но акумулятор на 24 вольта( покупка на 48 вольт буде восени). Чи е можливість підключення інвертора на 3 кВ з акамалятором на 24 вольта по сеті 220 вольт ( послідовно) до інвертора на 5.2 кв бо хочеться економити вже на пидмиси від панелей и при відключені електроенергії не сидіти без світла.

Всім привіт. В мене є два інвертора must 3 кВ и 5.2 кВ, но акумулятор на 24 вольта( покупка на 48 вольт буде восени). Чи е можливість підключення інвертора на 3 кВ з акамалятором на 24 вольта по сеті 220 вольт ( послідовно) до інвертора на 5.2 кв бо хочеться економити вже на пидмиси від панелей и при відключені електроенергії не сидіти без світла.
Зовсім незрозуміло....
У вас один АКБ на 24в?
А інвертори на скільки розраховані?
Здається, не буває 5.2 кВт на 12 вольтах, але не слід недооцінювати кмітливість китайців...

А, здається зрозумів.
Інвертор на 5.2 кВт потребує акумулятора на 48В, якого ще нема. Ви хочете підключити до нього панелі, а на вхід 220 подавати напругу через інший інвертор, на 3кВт

добрый день!можно поключить два инвертора на один стринг.

Вкладення

• P40613-091357.jpg
    P40613-091357.jpg
    2 Mб · Перегляди: 22
можно поключить два инвертора на один стринг.
Це питання чи твердження? Сам спосіб переключення дуже небезпечний під навантаженням!
А по намальованій схемі видно, що переключення немає зовсім!

Останнє редагування:
вопрос! один инвертор стоит у меня,второй у соседа,и у него нет возможности поставить панели,хочу с ним поделиться чтоб он мог зарядить акум.

да но когда не будет солнца,
он будет выкачивать энергию с моего акума!!!

вы думаете так

Вкладення

• P40613-115905.jpg
    P40613-115905.jpg
    2,1 Mб · Перегляди: 12
но когда не будет солнца,
он будет выкачивать энергию
Але, коли не буде сонця, Ваш інвертор також буде працювати від акумулятора!
Або коли віддасте свої панелі сусіду - то також у Вас не буде сонця!

а вообще на 1стринг 2инвертора можно?или надо ставить перикидной рубильник на панели, зарядить сначало один акум потом другой

Назад
Угорі