xneo
Tier3
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 4
- Бали
- 1
- Інвертор
- DEye SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2
Доброго дня.
Маю наступну схему підключення.
В щит приходить 3 фази + нуль(N). Додатково в щит заходить земля, де об'єднується з нулем (я так розумію це стандарт TN-C-S).
Ця лінія підключається на вхід інвертера. Інвертер заземлено. На резервний вихід інвертера(backup) підключено обладнання (3 фази + N).
В момент відключення міської мережі, коли інвертер працює від сонця/батареї, між backup-N і землею з'являється постійна напруга в районі 230В. Хоча, судячи з мануала, в момент переходу на резерв, інвертер мав би через реле з'єднати backup-N і землю.
В момент роботи від міської мережі все ок.
Ніяких додаткових параметрів в меню з приводу цього я не знайшов.
Питання: чи можна жорстко обєднати backup-N і землю?
Маю наступну схему підключення.
В щит приходить 3 фази + нуль(N). Додатково в щит заходить земля, де об'єднується з нулем (я так розумію це стандарт TN-C-S).
Ця лінія підключається на вхід інвертера. Інвертер заземлено. На резервний вихід інвертера(backup) підключено обладнання (3 фази + N).
В момент відключення міської мережі, коли інвертер працює від сонця/батареї, між backup-N і землею з'являється постійна напруга в районі 230В. Хоча, судячи з мануала, в момент переходу на резерв, інвертер мав би через реле з'єднати backup-N і землю.
В момент роботи від міської мережі все ок.
Ніяких додаткових параметрів в меню з приводу цього я не знайшов.
Питання: чи можна жорстко обєднати backup-N і землю?