Потрібна допомога SRNE 5kW 48v HF4850S80-H + батарея Dyness PowerHaus - 51.2V 5.12kWh

liverka

Tier3
Реєстрування
3 Бер 2026
Дописи
15
Бали
1
Інвертор
SRNE 5kW 48v HF4850S80-H
Добрий день. Потрібна домога, інвертор SRNE 5kW 48v HF4850S80-H + батарея Dyness PowerHaus - 51.2V 5.12kWh. Ситуація така, що інвертор не хоче заряджати батарею видає 0.9а і каже допобачення навіть у режимі use. Так як can немає, а кабеля rs485 у комплекті не було, то намагаюсь його зробити, але можливо підкажите рішення на час поки не зробив підключення через rs. Якщо я правильно зрозумів мені потрібні pin 1-2 на батареї та 7-8 на інверторі. Дякую, не дуже розуміюсь у цьому.

Balk, Float, Recharge recovery point.

Так в якому режимі інвертор зараз? Мабуть жеж флоат(?)
Розрядіть батарею....

Так в якому режимі інвертор зараз? Мабуть жеж флоат(?)
Розрядіть батарею....
зараз у ручному, тобто use виставлено. Якщо щось не так пишу вибайте. Виходить що заряду більше ніж треба для підзарядки? через налаштування

Стан інвертора, вибач, не режим (заряд, флоат, розряд), або індикація світлодіодів, або через шнурок до пк можна подивитись

Стан інвертора, вибач, не режим (заряд, флоат, розряд), або індикація світлодіодів, або через шнурок до пк можна подивитись
а можем зробити так. Я закину налаштування, котрі в мене виставлені, може комплексно знайдем, якщо це недостатній розряд, то буду тільки радий. Бо електрик не зміг налаштувати, доводиться самому, а у цьому не дуже розуміння є

- у інвертора декілька станів, заряджає, підтримує, розряджає, це діодики показують на морді чи через програму подивитися на пк.

Якась хєрня...
Спробуйте все ж таки розрядити.
Переписуйте на папір налаштування підряд. І фото сюди потім.

Якась хєрня...
Спробуйте все ж таки розрядити.
Переписуйте на папір налаштування підряд. І фото сюди потім.
я от про те саме.
8 - battery type L16
9 - boost charge voltage - 56V
11 - Float - 55.2V
12 - overdischarge voltage - 48V
14 - battery undervoltage alarm point - 48.4V
15 - battery discharge limiting voltage - 48V
28 - AC maximim charge current 30A
32 - RS485 communication - SLA
33 - BMS communication protocol - DAQ
35 - battery lowvoltage recovery 52V
37 - battery fully charged recovery point 52v
Якщо навіть 37 пункт підняти до 53.6+ заряд не йде, зараз показує заряд батареї 53.3

Останнє редагування:
Назад
Угорі