andruliyza
Tier2
- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 73
- Бали
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що вона означає? Чи потрібно знайти інструкцію, вивчити її, щоб потім давати поради?Висвітилась помилка 04
04 в багатьох інверторах то низька напруга батареї. 92 відсотки то хто нарахував - інвертор чи БМС ? Скільки це в вольтах можете поміряти?Висвітилась помилка 04 , хоча акумулятор заряжено на 92 відсотоки. Інвертор 5кв EaSUN power. Яка може бути причина? В як її забрати?
низька напруга бат. пише інвертор і не запускає живлення. а бмс каже що 92%04 в багатьох інверторах то низька напруга батареї. 92 відсотки то хто нарахував - інвертор чи БМС ? Скільки це в вольтах можете поміряти?
низький заряд акумаЩо вона означає? Чи потрібно знайти інструкцію, вивчити її, щоб потім давати поради?
Якщо нема датакабеля між інвертором та батареєю то інвертор не знає що там нарахувала БМС і дивиться по напрузі. А потім порівнює з налаштуваннями, які Ви йому прописали. Дивіться по пунктах меню яка напруга йому задана.низька напруга бат. пише інвертор і не запускає живлення. а бмс каже що 92%
та вроді всі налаштування перевірили, але подачу електрики інвертор відсікаєЯкщо нема датакабеля між інвертором та батареєю то інвертор не знає що там нарахувала БМС і дивиться по напрузі. А потім порівнює з налаштуваннями, які Ви йому прописали. Дивіться по пунктах меню яка напруга йому задана.
Інверто з БМС спілкуються? Напругу акума мультиметром можете поміряти?подачу електрики інвертор відсікає
Напишіть сюди які налаштування в пунктах для батареї. Я не знаю які це пункти саме для вашого інвертора. Тому пишіть всі де є вольти.та вроді всі налаштування перевірили, але подачу електрики інвертор відсікає
з інвертором не спілкуєтьсяІнверто з БМС спілкуються? Напругу акума мультиметром можете поміряти?
А тут що скажете?Напругу акума мультиметром можете поміряти?
04-48v; 05-57,6v; 06-snu; 07-30A; 09-56,8v; 11-56,8v; 12-48,8v; 14-48v; 15-46,4v; 35-51,2v; 37-53,6vНапишіть сюди які налаштування в пунктах для батареї. Я не знаю які це пункти саме для вашого інвертора. Тому пишіть всі де є вольти.
наразі нема вольтметра , БМС показує 53,2vА тут що скажете?