Powmr 6.2, Dyness DL5.0C, тріщить акб при включені, як подружити акб із інвертором, як приєднатись до акб із телефону

Zdvrn

Tier3
Реєстрування
15 Лис 2025
Дописи
4
Бали
1
Сонячні панелі
Risen 610
Інвертор
Powmr 6.2
Вітаю, є декілька проблем, я не можу підключитись із телефону до акб, постійно вибиває на айфоні посилка блютузу, на андроїді проходить 1 хвилина на підключення яка виділена і видає помилку що час пройшов, друга проблема це те що акб тріщить при відключені, і це іменно якщо він десь 2 хвилини постоїть вимкнений, триває це пів секунди відео не виходить приєднати, можу дати в особисті, також можливо в когось вийшло подружити цей акб із інвертором powmr, ще проблема те що лампочки мигають, но через декілька годин перестають мигати, можливо балансування із інвертором пройшло

До акб не підключався, подружити вдалося, якщо актуально - можу розписати.

Система не в мене вдома тому наразі те що пам'ятаю:
1. На АКБ DIP перемикачі ставимо: 1 - off, 2- on, 3-off, 4-off. АКБ перезавантажуємо.
2. Інвертор: 05 параметр LIL, параметр 43 - спробуйте перебором 48 (більш за все) або 49 або 50.
3. Кабель я використав з комплекту у якому запіновані все 8 пінів, зі сторони АКБ лишаєте штатну розпіновку а от зі сторони інвертору обжимаєте кабель як в інструкції до інвертору - 1-оранж, 2 біло-оранж, 8 -зелен., хочу перепіновував я не один раз, можливо 1-біло-оранж, 2 - оранж, 8 -зелен.
Якщо не получиться - відпишіться, я на вихідних можу уточнити.

Назад
Угорі