PowMr POW-HVM6.2K-48V-N + dyness dl5.0c

flaringsoul

Tier3
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
3
Бали
1
Сонячні панелі
3x550w
Інвертор
PowMr POW-HVM6.2K-48V-N
Доброго дня всім!
батарея: dyness dl5.0c
інвертор: PowMr POW-HVM6.2K-48V-N
в когось був успішний досвід коннекту вказанних девайсів по rs485? Можете поділитись?
все що я пробував лиш приводило до того що інвертор сигналізував - низький заряд батареї і вимикався, або не відображав дані з bms

також цікавить ...

Доброго дня всім!
батарея: dyness dl5.0c
інвертор: PowMr POW-HVM6.2K-48V-N
в когось був успішний досвід коннекту вказанних девайсів по rs485? Можете поділитись?
все що я пробував лиш приводило до того що інвертор сигналізував - низький заряд батареї і вимикався, або не відображав дані з bms
Не можу сказати, що вийшло успішно, але частково дані отримую, а частково не певен чи коректно.

В інверторі встановив:
05 - LIL
26 - 56.5
27 - 55.5
29 - 48.0
В батареї встановив DIP:
1 - OFF
2 - ON
3 - OFF
4 - OFF
В комплекті немає потрібного кабелю, є схожий, але ні. Кабель зробив наступний:
Battery side (Dyness DL5.0C):
1. white orange
2. orange
Invertor side (PowMr 6.2kw):
1. orange
2. white orange

Останнє редагування:
По якому принципу встановлювались пункти 26/27/29?
Які данні отримуєте? Чи почав інвертор керуватись % батареї, або все так і працює по вольтажу?
Не можу сказати, що вийшло успішно, але частково дані отримую, а частково не певен чи коректно.

В інверторі встановив:

В батареї встановив DIP:

В комплекті немає потрібного кабелю, є схожий, але ні. Кабель зробив наступний:

По якому принципу встановлювались пункти 26/27/29?
Які данні отримуєте? Чи почав інвертор керуватись % батареї, або все так і працює по вольтажу?

Щодо налаштувань 26/37/29 то зробленні на основі інформації зі сторінки 26 інструкції до dyness dl5.0c:
Battery parameter settings on the inverter
Max Charging(Bulk) Voltage: 56.5V
Absorption Voltage: 56V
Float Voltage: 55.5V
Shut Down(cut off) Voltage: 48~50V
Shut Down(cut off) SOC: 10%
Restart Voltage: 52V
Recommended Charge Current : 50A*BATTERY Qty
Recommended Discharge Current : 50A*BATTERY Qty
Дані які виводить прикріпляю у вигляді відеозапису екрану. В момент запису роль мережі виконував генератор.

Переглянути вкладення VID_20251204_151458895~2.mp4

Ще не перевіряв поведінку при розряді, але з незрозумілого на зараз:
1. відсоток: він 100% хоча батарея по індикаторах заряджалася і напруга батареї зростала
2. номінальна напруга: розпізнає як 48V
3. кількість циклів: батарею ніби купували як нову, а там 535

Спробуйте, подивіться що покаже у вас. Якщо буде можливість покажіть яка інформація при цьому доступна у вас.

Щодо налаштувань 26/37/29 то зробленні на основі інформації зі сторінки 26 інструкції до dyness dl5.0c:

Дані які виводить прикріпляю у вигляді відеозапису екрану. В момент запису роль мережі виконував генератор.

Переглянути вкладення 9368

Ще не перевіряв поведінку при розряді, але з незрозумілого на зараз:
1. відсоток: він 100% хоча батарея по індикаторах заряджалася і напруга батареї зростала
2. номінальна напруга: розпізнає як 48V
3. кількість циклів: батарею ніби купували як нову, а там 535

Спробуйте, подивіться що покаже у вас. Якщо буде можливість покажіть яка інформація при цьому доступна у вас.
1. Щодо відсотку заряду батареї, то він почав коректно показувати при розряджанні. Сигналізація низького рівня заряду інвертором рівно з 10% лунає. Після другого циклу при заряджанні теж почало показувати відсоток коректно.
3. Щодо лічильника циклів незрозуміло, бо розрядив і зарядив раз повністю, а значення те саме. Не зрозуміло.

Поведінка інвертора при заряджанні змінилася: струм на останніх 20% заряду значно знижував, робив паузи. Тягнув ті 20% на першому циклі всю ніч, при тому що обмежив 0.5С як рекомендується, але на другому вже годину зайняло, а на третьому ще менше.

нарешті добрався до місця встановлення інвертору.
я фіг зна, що за фігня, кабель зробив як у вас, протокол LIL.
бачу таке(
Можливо я вже давно вбив рс485, тому що пробував тучу можливих налаштувань/конфігурацій кабелю.

А можете засняти всі значення меню налаштувань? Бо в мене були якісь незадокументованні значення, можливо там щось було повязанне зі швідкистю порта і я збив його.

Вкладення

• video_2025-12-14_23-45-58.mp4
    6,4 Mб
бачу таке(
Можливо я вже давно вбив рс485, тому що пробував тучу можливих налаштувань/конфігурацій кабелю.

А можете засняти всі значення меню налаштувань? Бо в мене були якісь незадокументованні значення, можливо там щось було повязанне зі швідкистю порта і я збив його.
Щодо швидкості порту, то вона лишається та що за умовчання. Здається 9600, і не певен що в даному інверторі бачив параметр з її виставленням, а на батареї вона виставляється DIP перемикачами, тому виставивши їх ви її виставите правильно.

Щодо DIP перемикачів на батареї, то їх стан батарея зчитує лише в момент ввімкнення, тобто батарею треба повністю вимкнути і ввімкнути щоб побачила зміну налаштувань. Також інвертор реагує із затримкою в кілька хвилин, тому треба терпіння.

На днях зіткнувся з тим, що при перепідключенні в неправильні порти підключили, тому впевніться що на стороні інвертора це порт BMS, а на стороні батареї то порт IN, бо такі прості помилки трапляються і про них думаєш в останню чергу.
IMG_20251204_104037952~2 (1).jpgIMG_20251205_082708640~3.jpg

Останнє редагування:
бачу таке(

Це не кінцевий варіант налаштувань, а лиш побачити працездатність, але це перші налаштування на яких батарею зарядили, розрядили і ще раз зарядили. По різниці комірок це мабуть записував перед розрядом.

Переглянути вкладення VID_20251204_151026991~3.mp4

Останнє редагування:
Назад
Угорі