Припухші комірки Grade A (не A-) з nkon.nl

onivan

Tier3
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
5
Бали
1
Сонячні панелі
Longi, Risen
Інвертор
Luxpower SNA5000
Як реакція на останнє відео Автора.

Тут історія переписування з підтримкою nkon.

Тут з деякими моїми коментарями і обговорення https://t.me/forum_sdv_solar/28/31403
Також там як мінімум один учасник підтвердив, що мав ідентичну історію:

На жаль файли прикріпилися від останнього до першого. Але є нумерація.

Вкладення

• LF280K-V3 1008678 6月19日 出货数据(4000pcs)20240523060S 誉辰兴(2).xlsx
    349,3 Кб · Перегляди: 6
  • 1.jpg
    1.jpg
    57,8 Кб · Перегляди: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    96,5 Кб · Перегляди: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    53,7 Кб · Перегляди: 12
  • 4.jpg
    4.jpg
    116,9 Кб · Перегляди: 12
  • 5.jpg
    5.jpg
    18,9 Кб · Перегляди: 13
  • 6.jpg
    6.jpg
    1,6 Mб · Перегляди: 12
  • 7c.jpg
    7c.jpg
    234 Кб · Перегляди: 12
  • IMG_4981.mp4
    6,8 Mб
  • PBRI_LF280K_V3_D06_01_《LF280K电芯产品规格书》_C版中英版)20230612_1.pdf
    2,5 Mб · Перегляди: 3
  • 0.jpg
    0.jpg
    48,6 Кб · Перегляди: 13
Останнє редагування:
Ще скрін інвойса, по якому видно що це Grade A по ціні грейд А.
Скріни товару на момент купівлі, на жаль лише на загальній сторінці.
Також, я підписувався на оповіщення на появу товару в наявності. Отримав на пошту сповіщення про його появу. Як видно сповіщення про Grade A. Котрий я і замовив. Але посилання зараз веде на A-

"Click here to open Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V A-grade threaded stud the product page."

Вкладення

• nkon1c.jpg
    nkon1c.jpg
    81,3 Кб · Перегляди: 9
  • 9.jpg
    9.jpg
    78,2 Кб · Перегляди: 9
  • 8.jpg
    8.jpg
    96 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:
що це Grade A по ціні грейд А.
На закордонних форумах я свого часу надибав е-мейл Meteor.Ye@evebattery.com
Кажуть, він допомагає перевіркою QR кода в складних випадках.
Гадаю, варто написати йому, і перепитати його думку. Бачу з англійськю у вас ніби ок )

Та ніби з qr кодами в цих комірках все ок. Сьогодні замовив вимірювач вн. опору. Цікаво ще які в них опори. Вони в мене вже місяць так і лежать в коробках - з-за роботи нема коли зайнятися збіркою батареї. Тим більше, що для інвертора є раніше зібрана на меншу ємність...

Боже, досить проблему з пальця висмоктувати.
Вам ясно сказали - міряти під компресією:
1730237842325.png
Особливо потішили шантажно-маніпулятивні комментарі про паблік на 3к юзерів :D:D:D

Сьогодні замовив вимірювач вн. опору. Цікаво ще які в них опори.
Вангую дефолтну напругу 3.29 і опір 0.16-0.18

На майбутнє, вздуті комірки це ось так:
1730238404757.png
При чому вздуття буде реально як подушка з найвищою точкою в центрі а не декілька припухлостей:
1730238704402.png.

Останнє редагування:
Уважно перечитайте. Це теж їхній останній їхній аргумент був. Але згідно того ж звіту випробовування, котре проводиться під стисненням, вони виходять за допустимі межі по товщині. На це вони вже не знайшли, що сказати.

А ось інфа з документа 2021 року=)
1730243571260.png

А це яким боком тут?
Нкон прислав док, котрий стосується тих комірок, котрі він прислав і витяг з нього, як аргумент.
Ви або не прочитали уважно все листування і пишете аби писати, або в Вас з англ. зовсім не ок, або з логічним мисленням, або ви просто місцевий троль. Або усе разом взяте. Який смисл Вашої дискусії і насмішок? Тим більше, що в них нема логіки і стосунку до конкретно цієї справи?

А це яким боком тут?
Нкон прислав док, котрий стосується тих комірок, котрі він прислав і витяг з нього, як аргумент.
Ви або не прочитали уважно все листування і пишете аби писати, або в Вас з англ. зовсім не ок, або з логічним мисленням, або ви просто місцевий троль. Або усе разом взяте. Який смисл Вашої дискусії і насмішок? Тим більше, що в них нема логіки і стосунку до конкретно цієї справи?
Судячи з того як ви начали душити і знайшли проблему там де її немає - троль тут тільки ви=)
Пассаж про "ви хочете щоб я їх стиснув і наразив себе і сім'ю на небезпеку" - це взагалі драма до сліз=)
Технічно ви праві, якщо брати останній файл вони трохи out of spec і ви можете розраховувати на повернення, але питання чи варто це робити якщо з ними все ок?

Я не знайшов офіційної специфікації по грейдам комірок, у вас є?
Просто якщо ви все ж таки допушите NKON до відповіді чого вони за межами специфікації, а вони скажуть: "Для нас грейд А це ось така ємність і розбіжність в партії, товщину ми не розглядаємо" - на що ви будете спиратися в аргументах?)

Останнє редагування:
Назад
Угорі