Raina from Apexium
Tier3
- Реєстрування
- 13 Гру 2024
- Дописи
- 4
- Бали
- 1
Привіт, я Raina з Apexium Tech. По-перше, я радий знайомству через блогера Ручко Сергія, який купив мій продукт на Alibaba і виклав відео на YouTube після його тестування.
Дякуємо за вашу довіру, я гарантую, що всі ці батареї є абсолютно новими та класу А, з оригінальними QR-кодами на кожній та доступними даними тестування, лише з плоскими елементами, без набряків, опуклостей чи опуклостей.
На нашому європейському складі є достатній запас, включаючи батареї EVE 105Ah, 230Ah, 280Ah, 304Ah, 314Ah та акумуляторні коробки 48V DIY. Ми надамо різні послуги відповідно до потреб клієнтів. Рекомендується відправляти з європейського складу до Польщі, це швидше та дешевше. Як правило, до Польщі його можна доставити протягом 3 робочих днів. Якщо вам потрібна контактна інформація найбільшого експедитора в Польщі, я також можу її надати.
Ось які знижки ми з блогером пропонуємо клієнтам GreenPowerTalk:
Якщо ви вкажете, що належите до спільноти GreenPowerTalk, ви отримаєте додаткову знижку в 5 доларів США
А якщо замовлення буде більше, то і знижка буде більшою.
600-15 доларів США
900 доларів США -20 доларів США
2000-50 доларів США
Якщо вам щось знадобиться, будь ласка, зв’яжіться зі мною або натисніть посилання Alibaba нижче, щоб зв’язатися зі мною. дякую!
Дякуємо за вашу довіру, я гарантую, що всі ці батареї є абсолютно новими та класу А, з оригінальними QR-кодами на кожній та доступними даними тестування, лише з плоскими елементами, без набряків, опуклостей чи опуклостей.
На нашому європейському складі є достатній запас, включаючи батареї EVE 105Ah, 230Ah, 280Ah, 304Ah, 314Ah та акумуляторні коробки 48V DIY. Ми надамо різні послуги відповідно до потреб клієнтів. Рекомендується відправляти з європейського складу до Польщі, це швидше та дешевше. Як правило, до Польщі його можна доставити протягом 3 робочих днів. Якщо вам потрібна контактна інформація найбільшого експедитора в Польщі, я також можу її надати.
Ось які знижки ми з блогером пропонуємо клієнтам GreenPowerTalk:
Якщо ви вкажете, що належите до спільноти GreenPowerTalk, ви отримаєте додаткову знижку в 5 доларів США
А якщо замовлення буде більше, то і знижка буде більшою.
600-15 доларів США
900 доларів США -20 доларів США
2000-50 доларів США
Якщо вам щось знадобиться, будь ласка, зв’яжіться зі мною або натисніть посилання Alibaba нижче, щоб зв’язатися зі мною. дякую!
Gpt Eu Stock Ev 3.2v 105ah 230ah 280ah 304ah 314ah Lifepo4 Battery Brand New Grade A 320ah Lifep04 Battery Cells - Buy Eu Usa Za Stock Ev Lifepo4 Cell 3.2v Prismatic Battery Cell 280ah 304ah 320ah 3.2v Prismatic Lifepo4 Akku For Energy Storage grade
Gpt Eu Stock Ev 3.2v 105ah 230ah 280ah 304ah 314ah Lifepo4 Battery Brand New Grade A 320ah Lifep04 Battery Cells - Buy Eu Usa Za Stock Ev Lifepo4 Cell 3.2v Prismatic Battery Cell 280ah 304ah 320ah 3.2v Prismatic Lifepo4 Akku For Energy Storage grade A 320ah 340ah Battery Deep Cycle 3.2v...
www.alibaba.com