Продам батареї класу A 314Ah, 280Ah, 105Ah Lifepo4

Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
4
Бали
1
Привіт, я Raina з Apexium Tech. По-перше, я радий знайомству через блогера Ручко Сергія, який купив мій продукт на Alibaba і виклав відео на YouTube після його тестування.:)

Дякуємо за вашу довіру, я гарантую, що всі ці батареї є абсолютно новими та класу А, з оригінальними QR-кодами на кожній та доступними даними тестування, лише з плоскими елементами, без набряків, опуклостей чи опуклостей.

На нашому європейському складі є достатній запас, включаючи батареї EVE 105Ah, 230Ah, 280Ah, 304Ah, 314Ah та акумуляторні коробки 48V DIY. Ми надамо різні послуги відповідно до потреб клієнтів. Рекомендується відправляти з європейського складу до Польщі, це швидше та дешевше. Як правило, до Польщі його можна доставити протягом 3 робочих днів. Якщо вам потрібна контактна інформація найбільшого експедитора в Польщі, я також можу її надати.

Ось які знижки ми з блогером пропонуємо клієнтам GreenPowerTalk:
Якщо ви вкажете, що належите до спільноти GreenPowerTalk, ви отримаєте додаткову знижку в 5 доларів США

А якщо замовлення буде більше, то і знижка буде більшою.
600-15 доларів США
900 доларів США -20 доларів США
2000-50 доларів США

Якщо вам щось знадобиться, будь ласка, зв’яжіться зі мною або натисніть посилання Alibaba нижче, щоб зв’язатися зі мною. дякую!

Назад
Угорі