Реле напруги під зелений тариф 6 квт.

Реєстрування
24 Вер 2021
Дописи
17
Бали
3
Доброго дня!
Зробив заявку на підключення ЗТ , встановлено лічильник, станція майже готова.
1 фаза, потужність 6 квт, автомат 32 А.
Подзвонили запитали чи є реле напруги і шо без нього не приймуть,
Підкажіть яке реле, потрібно докупить, монтується в окрему коробку під пломби ?

Доброго дня!
Зробив заявку на підключення ЗТ , встановлено лічильник, станція майже готова.
1 фаза, потужність 6 квт, автомат 32 А.
Подзвонили запитали чи є реле напруги і шо без нього не приймуть,
Підкажіть яке реле, потрібно докупить, монтується в окрему коробку під пломби ?
Вам надо таке щоб держало як можна меншу верхню напругу за виставлене номінальне значення. Наче так.

Вам надо таке щоб держало як можна меншу верхню напругу за виставлене номінальне значення. Наче так.
Знайшов, е 32, 40 амперні, чи підійде ? воно по напрузі чі треба ще по навантаженню.

Вкладення

• 2024-10-23_174203.jpg
    2024-10-23_174203.jpg
    42,9 Кб · Перегляди: 7
воно по напрузі чі треба ще по навантаженню.
по струму не менше ніж ввідний автомат, а краще більше. бо воно буде опломбоване і якщо згорить то без електрики залишитесь, по напрузі воно регулюється
Десь бачив продають з дистанційнім налаштуванням напруги (щоб обманювати РЕС і змінювати в опломбованому налаштовування)

по струму не менше ніж ввідний автомат, а краще більше. бо воно буде опломбоване і якщо згорить то без електрики залишитесь, по напрузі воно регулюється
Десь бачив продають з дистанційнім налаштуванням напруги (щоб обманювати РЕС і змінювати в опломбованому налаштовування)
Знайшов інструкцію, написано налаштування інвертора і реле 198-242 Вольт, то в мене зараз вечір 243 в ,
то як що на вводі те реле поставлять, то можна залишитись взагалі без світла, раніше такого небуло.
Пультовий 4500 грн. можна купити , не факт шо його 100% приймуть.

Зубр трьох полюсний вже не приймають ???

Доброго дня. Підключив ЗТ, усе приняли без проблем, поставив звичайне 63А реле,
верхня напруга 253 в., нижня 180 в. коробку запломбували.
Отак це виглядає. Усім дякую.

Доброго дня. Підключив ЗТ, усе приняли без проблем, поставив звичайне 63А реле,
верхня напруга 253 в., нижня 180 в. коробку запломбували.
Отак це виглядає. Усім дякую.
Скільки грошей на бумажки пішло і скільки часу? Чи змінився тариф у вас?

Скільки грошей на бумажки пішло і скільки часу? Чи змінився тариф у вас?
Це нова сес 6 квт, трохи меньше 9 т. гривень у банк по квитанціям, почав у липні зараз листопад. Лічильник 2х тарифний.

Скажіть, а до лічильника АСКОЄ треба?

А де розташували модем, в коробці з лічильником чи окремо? Звідки взяли живлення на модем? З коробки лічильника чи окремо? В якій області розташовані (хто поставщик послуг). Вибачте що багато питань, зараз чекаю договорі на підвищення потожності, також до 6 квт. Та буду пробувати подавати на установку лічильника. А там чи ЗТ чи нетметеріг, поки не зрозуміло. Але хотілось бі знати більше про технчні сорону питання. Де монтувати, як і що потрібно. Ніхто нічого сказати не може :( Навіть людина яки міняла вводний автомат, ні про лічильник ні тим більше про модем нічого сказати не могла. Про леле напруги теж. Хочте ставте, хочте ні. :(

Скажіть, а до лічильника АСКОЄ треба?
Як що автомата поставили, то чого ви чекаєте шо договір вам додому превезуть ?
Міняйте лічильник, там скажуть який або у них купите, і про встановлення генеруючої установки теж заяву..

Останнє редагування:
Заяву на зміну власника я подавав через сайт ДТЕК. По завершенню договір був на сайті. Бумажним не було. Потім також через сайт подав заявку на збільшення. І всі стадії відображаються на сайті. Але ця заявка не завершена, висить зі статусом "укладення договору". Там же через сайт можна подати і на заміну лічильника та генеруючу установку. Теж хочу через сайт. Їхати в живу не хочу :) Час наче ще є до весни. Про коробки питаю - щоб по максимуму зробити замому, там де треба і як хочу сам. А не як прикрутять вони. Бо навіть заміна автомата,... ввічливо випросив викрутку у дівчини монтера, і сам прикрутив автомата за затягував провода. Бо вона їх ото притулила і каже все.

Заяву на зміну власника я подавав через сайт ДТЕК. По завершенню договір був на сайті. Бумажним не було. Потім також через сайт подав заявку на збільшення. І всі стадії відображаються на сайті. Але ця заявка не завершена, висить зі статусом "укладення договору". Там же через сайт можна подати і на заміну лічильника та генеруючу установку. Теж хочу через сайт. Їхати в живу не хочу :) Час наче ще є до весни. Про коробки питаю - щоб по максимуму зробити замому, там де треба і як хочу сам. А не як прикрутять вони. Бо навіть заміна автомата,... ввічливо випросив викрутку у дівчини монтера, і сам прикрутив автомата за затягував провода. Бо вона їх ото притулила і каже все.

Як що автомата поміняли, то прикрутять лічильник там де він зараз, і провід залишиться.
Відео я показав дивіться.
Якщо є час, то чекайте до весни, робіть як хочете, то ваша справа.

Останнє редагування:
Назад
Угорі