Shine_Alex
Tier3
- Реєстрування
- 29 Січ 2026
- Дописи
- 1
- Бали
- 1
- Сонячні панелі
- Jinco 465W
- Інвертор
- MUST PV18-3024
Вітаю коллеги. Сьогодні встанавлював та комутував чергову збірку, Іневтор MUST PV30-24 VPM II та батарею AEXPERT LiFePo 100Ah 24V. Так от прошу допомоги. бо батарею таку бачу вперше, в комплекті не було рівно нічого крім гвинтів до силових клем і якойсь бумажки що вона сертифікована ким то . Хотілось би зкомутувати їх по САN шині ( чи 485 порту ) . Зараз збірка працює в настройках USE, 28.2 Bulk / 27.2 Float/ 22.6 Cut-off. Але хотілось би подружити їх.
За звичай до інверторів МАСТ я беру " тупу батарею" без портів комунікації, по типу RITAR або KeepWorth , і на стандартних налаштуваннях вони собі чудово і справно працюють. Так ось прошу допомоги в поясненні, по якому протоколу власне працює сам Маст ( який підтримує ) і батарея ця , ну або типпові налаштування, наприклад того ж Pylontech , а там я вже буду гратись. Всім дякую за любі відповіді
За звичай до інверторів МАСТ я беру " тупу батарею" без портів комунікації, по типу RITAR або KeepWorth , і на стандартних налаштуваннях вони собі чудово і справно працюють. Так ось прошу допомоги в поясненні, по якому протоколу власне працює сам Маст ( який підтримує ) і батарея ця , ну або типпові налаштування, наприклад того ж Pylontech , а там я вже буду гратись. Всім дякую за любі відповіді