Віддалений моніторинг АКБ

Vasilij

Tier3
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
2
Бали
1
Інвертор
MUST PV18-5248 pro
Доброго часу доби усім.
Прохання допомогти увійти в меню налаштування (підключення) акб до Wi-Fi.
Підключився телефоном по Bluetooth до акб, а пункт в якому підключення до WiFi потребує пароль, якого в мене немає.
Стандартні: 1234 та 123456 не підходять.

Чи може іншим чином можна віддалено на телефоні АКБ моніторити, згідно інструкції (додаю) є ще программа для ПК, та кабель до ПК, як це мені може допомогти вирішити мою задачу?
Буду вдячний за любу допомогу.

Вкладення

• Screenshot_20241128_224614_Wifi.jpg
    Screenshot_20241128_224614_Wifi.jpg
    334,5 Кб · Перегляди: 18
  • Screenshot_20241128_190726_Wifi.jpg
    Screenshot_20241128_190726_Wifi.jpg
    310,5 Кб · Перегляди: 18
  • 48V LIFEPO4 BATTERY USER MANUAL V20221207uk_240703_151808.pdf
    1,7 Mб · Перегляди: 5
Доброго часу доби усім.
Прохання допомогти увійти в меню налаштування (підключення) акб до Wi-Fi.
Підключився телефоном по Bluetooth до акб, а пункт в якому підключення до WiFi потребує пароль, якого в мене немає.
Стандартні: 1234 та 123456 не підходять.

Чи може іншим чином можна віддалено на телефоні АКБ моніторити, згідно інструкції (додаю) є ще программа для ПК, та кабель до ПК, як це мені може допомогти вирішити мою задачу?
Буду вдячний за любу допомогу.
інструкція Українською. До того, хто завозить звернутись. Це 2Е бренд?

Ні, це я перевів частину інструкції на Українську за допомогою Інтернет. Акб з AliExpress, відписав продавець сьогодні що бмс не має WIFI. Може є метод Bluetooth сигнал конвертувати у WiFi щоб законектити для віддаленого моніторингу?

Доброго дня.
Наскільки я бачу, схема підключення типова для приблуд "розумного будинку".
Фаза блутус використовується для настройки вай-фай.
Тобто телефоном підключаємося до пристрою, вказуємо ваш домовий вайфай і від нього ж пароль. Пристрій конектиться до вашого домового вай-фай і вже далі у свої локальній мережі ви його бачите.

Если BMS вашей батареи имеет RS-232 порт (СОМ-порт), а компьютер стоит далеко, то можно все равно организовать мониторинг через вашу домашнюю TCP/IP сеть - проводную или WiFi. За несколько сотен гривен покупается устройство, которое подключается к RS-232 BMS и к вашей проводной/беспроводной сети.

Потом на ПК бесплатной программой вы создаёте виртуальный COM-порт, в настройках указываете IP-адрес этого устройства. И всё, для программы мониторинга/управления вашей BMS этот СОМ-порт выглядит абсолютно нормально, и данные спокойно себе бегают.

Обратите внимание, контора так же продает адаптеры RS-485 - WiFi/Ethernet, то есть запросто можно пробросить данные RS-485 через компьютерную сеть по сути на любое расстояние. Я, например, запросто мониторил мой домашний аккум с ноута в офисе :)

Назад
Угорі