Заміна лічильника на двотарифний

sanyas15

Tier1
Реєстрування
14 Кві 2021
Дописи
715
Бали
43
Сонячні панелі
Jinko Solar 575W
Інвертор
Axioma-BFP 8000
Може хто володіє практичною інформацією по заміні 3-ф лічильника на двотарифний?
Цікавить мінімальна ціна на лічильник та послуги по заміні в Полтавському районі.
В сусідній темі говорили, що можна замовити заміну на сайті ДТЕК, але не знайшов такої можливості...
Дякую!

Може хто володіє практичною інформацією по заміні 3-ф лічильника на двотарифний?
Цікавить мінімальна ціна на лічильник та послуги по заміні в Полтавському районі.
В сусідній темі говорили, що можна замовити заміну на сайті ДТЕК, але не знайшов такої можливості...
Дякую!
Замінили у мене (Полтава) буквально у вівторок. ДТЕК тут ні до чого. У полтаваобленерго є сайт, інтернет-магазин з лічильниками. В залежності від потужності вашого приєднання обираєте собі лічильник і дзвоните на колл-центр (номер на сайті). Далі вони все вам пояснять. За заміну не платив, бо мій старий електромеханічний підпадав під планову заміну. Загалом найдовше чекати бригаду монтерів. До мене майже 2 місяці йшли. Мабуть через південний полюс ))

Останнє редагування:
Я купував собі сам однофазний, який виявився не рекомендованим, відтак у встанрвленні відмовили, валяється на горищі.

Я купував собі сам однофазний, який виявився не рекомендованим, відтак у встанрвленні відмовили, валяється на горищі.
Тому я й рекомендую на сайті обленерго купити. Там всі лічильники дозволені та (що важливо) обленерго має можливість їх параметризувати.

Пішов я по цій стежині (двотарифній) Уже пів року іду...
Купив в вказаному місці потрібну модель - NIK 2100 AP2T.1000.C.11
Прочитав опис - ШОК!!!!
Це лічильник з двома шунтами! По нулю теж рахує.
Якщо я об'єднаю нуль після лічильника з своїм заземленням (а до лічильника не маю права), по через моє заземлення потече струм від сусідів. І я буду мати кінське споживання!
Навіть не знаю що робити.... Сема ТТ теж не варіант, бо в інверторі нуль і земля об'єднані.
Як це вирішити поки не знаю.

Останнє редагування:
Назад
Угорі