Завищене споживання Anern AN-SCI-EVO-8200

Це яким чином він балансує? Чи у Вас свинцеві акб 4 шт?
Ні, в мене залізо фосфат.
Це треба підключати акб через сомм порт в інвертор, і тоді типу інвертор буде керувати акб і балансувати. А так як в мене порт зайнятий wifi (що дуже зручно, але погано що оновлюються дані кожні 5хв)
Інвертор відштовхується від напруги на акб, і тоді починає щоть балансувати пробувати. І із за цього ніяк не перезстає в мене зарядка закінчуватись. І в мене коли повністю заряджений акб 100% то на екрані відображається, то +7ампер, то -7 ампер, і мучає акб. Мучало. Я підняв від якї напруги почати типу балансувати інвертору, і тепер він до тієї напруги не доходить, і не мучає акб.

Вкладення

• Screenshot_20250204_095628_SmartESS.jpg
    Screenshot_20250204_095628_SmartESS.jpg
    262,2 Кб · Перегляди: 6
тоді починає щоть балансувати пробувати
Він нічого не балансує! Почитайте інструкцію щодо цього моменту - там вирівнювання напруги підвищеним значенням для збірки послідовно підключених кислотних акумуляторів. В інвертора немає доступу до кожної комірки, тому він не може їх між собою балансувати. Відключіть цю функцію у разі використання збірки з LiFePo4 акумуляторів.

Він нічого не балансує! Почитайте інструкцію щодо цього моменту - там вирівнювання напруги підвищеним значенням для збірки послідовно підключених кислотних акумуляторів. В інвертора немає доступу до кожної комірки, тому він не може їх між собою балансувати. Відключіть цю функцію у разі використання збірки з LiFePo4 акумуляторів.
Точно. Дякую. Я думав балансування і вирівнювання, смисл той же. Щоб ва всіх комірках була одна та сама напруга

Вкладення

• Screenshot_20250204_101525_PDF Reader - Hi Read.jpg
    Screenshot_20250204_101525_PDF Reader - Hi Read.jpg
    293,7 Кб · Перегляди: 5
Я думав балансування і вирівнювання
ну таки еквалізація, теж штука для кислотних акб. По-замовчанню стоїть вища за bulk. Доречі, у вас ця функція адекватно працювала, коли виставлена нижче за bulk?
А пробували підключити комунікацію з бмс? Може це якось вплине на струм зарядженого акумулятора.

ця функція адекватно працювала, коли виставлена нижче за bulk?
Ця функція не працює для літійферум акумуляторів, вона зайва! Треба обов'язково відключати!
Режими заряду для різних типів акумуляторів зовсім відрізняються!

ну таки еквалізація, теж штука для кислотних акб. По-замовчанню стоїть вища за bulk. Доречі, у вас ця функція адекватно працювала, коли виставлена нижче за bulk?
А пробували підключити комунікацію з бмс? Може це якось вплине на струм зарядженого акумулятора.
Ні, не пробував підключати комунікацію бмс з інвертором.
В мене є попростіший інвертор powmr 3.2kw і акб liion 7s3p вже не використоую, стоїть на всяк випадок.
То там зарядка була набагато простіша, зарядилось до напруги 29 вольт і зарядка вимкнулать. Все)
Я не знаю як еквалайзер повинен адекватнр працювати, але мені воно мутило воду і не давало автоматично відмикати заряд при повній зарядці.

Я не знаю як еквалайзер повинен адекватнр працювати
Не включайте його для літійферум, вже ж сказав! Воно й буде мутити воду, так як не відключиться зарядка. Налаштуйте межі заряду в БМС, а в інверторі всі напруги на 0.1в вище верхнього та нижче нижнього. І все буде працювати.

Не включайте його для літійферум, вже ж сказав! Воно й буде мутити воду, так як не відключиться зарядка. Налаштуйте межі заряду в БМС, а в інверторі всі напруги на 0.1в вище верхнього та нижче нижнього. І все буде працювати.
Я не включаю. В мене ось такі налаштування бмс та інвертора.
Інвертор
Bulk 55.6v
Float 55v, якщо ставити 54v то дуже довго добирає до 100% ( а в мене відрубає зарядку wifi реле)
Low bat 48v

І зарядкою керує інвертор, а бмс для балансування, і захисту, раптом що.
Якщо десь не вірно вистатив, поправте.

Вкладення

• Screenshot_20250204_151409_BMS.jpg
    Screenshot_20250204_151409_BMS.jpg
    363,7 Кб · Перегляди: 6
я гадаю що то що наведено в паспорті то ККД перетворювача DC->AC і все
більш всього що так, там стараються вказати найбільшу циферку, тіки некажуть з якого режиму, я колись теж заміряв власне споживання свого маленького 500 Втного Phantom, перетворення 12-220 має високий ккд 93%, а от зарядка від мережі десь 80%, я чесно кажучи був в шоці коли заміряв, перевіряв декілька раз , причом в 150 Вт 48В зарядки для електровеліка ККД такеж саме низьке, страшно уявить скіки іде в тепло у 2000 Вт зарядці інвертора. А причина низького ККД зарядки як завжди банальна - низька ціна, Хочете високий ККД в усих режимах купуйте відповідні інвертори де не економлять ні на одному модулі, де використовуються високопродуктивні напівпровідкики.
Наприклад мій БП в компі має сертифікацію 80 Plus Silver, він майже не гріється і безшумний як його не грузи, один мінус - він коштує вдвічі дороше звичайного БП з такою ж потужністю, але дешевший буде грітися і шуміти, мені потрібна була тиша і я за ню заплатив.

Останнє редагування:
Назад
Угорі