Anern AN-SCI-EVO-6200 + Dyness 48v 50Ah = постійний шум вентилятора

Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
7
Бали
3
Всі налаштування напруги в інверторі виставили за інструкцією з батареї.
Коли закінчується зарядка - вентилятори продовжують гудіти, хоча інвертор перебуває в режимі очікування (реле ТОМЗН перемикає навантаження на мережу)
Буду вдячний за пораду, як змусити його замовкнути

Ніде не знайшов конкретної відповіді по цьому, все передивився. Хтось може підказати по питанню постійно працюючих вентиляторах коли інвертор працює від мережі ?
Завчасно дякую!

Коли закінчується зарядка - вентилятори продовжують гудіти, хоча інвертор перебуває в режимі очікування (реле ТОМЗН перемикає навантаження на мережу)
Привіт, підкажіть розібрались? щось знайшли? бо та сама проблема, заряджений Аккум, а кулери постійно працюють

Доброго дня . Маю ту саму проблему після заряджання батареї кулери постійно працюють, Але якщо вимикаю живлення на інвертор на пару секунд і потім вмикаю то кулери перестають працювати і все це так працює до наступного заряджання батареї

Доброго дня . Маю ту саму проблему після заряджання батареї кулери постійно працюють, Але якщо вимикаю живлення на інвертор на пару секунд і потім вмикаю то кулери перестають працювати і все це так працює до наступного заряджання батареї
Нажаль в мене так не виходить, вимикаю мережу, він перестає гудіти, і вимакає байпас, але коли зновую подаю мережу, то він ще дужче розгоняє ті кулери, і потім через кілька хвилин зменшує оберти...
Постійно блимає chg т.е. він постійно намагаєтся заряджати батарею хоча і видно що не подає на неї струм...це якась прям бредятина, і нічого путнього знайти не можу=(

Знайшов деякий вихід з ситуації, після зарядки акб, перемикаю інвертор в 16 настройці на 0S0, т.е. на зарядку тільки від сонячних панелей, і він затухає до наступного відключення світла, потім вертаю на SNU і чекаю поки не дадуть світло і не заряджатимутся АКБ і так по колу.
Не вирішує проблеми, але хоч замовкає і не треба зовсім вимикати все.

Назад
Угорі