Безкоштовні кредити на домашні сонячні електростанції

Serhiy

Administrator
Команда форуму
Реєстрування
13 Бер 2018
Дописи
2.956
Бали
113
Сонячні панелі
Ja Solar
Інвертор
Huawei 33KTL-A
Вітаю майбутніх власників дСЕС із безкоштовними кредитами!

Повний текст постанови
Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки фізичним особам, які встановлюють у власних домогосподарствах генеруючі установки, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії

Хто не любить читати - зробив розбір у відео

Пропоную всі питання по кредитам писати в цій гілці. Гадаю, бажаючих, як і питань, буде багато.

ну і що ви отримаєте в замін 0 кредиту

Вже мабуть усі кредити отримані,

Доброго дня!
Чи правильно я розумію, що кредитом має сенс користуватись виключно для систем для власного користування?
І ще одне - якщо мені потрібні тільки сонячні панелі - я можу скористатись таким кредитом?

І взагалі - хтось уже проходив таку процедуру на практиці?

Чи правильно я розумію, що кредитом має сенс користуватись виключно для систем для власного користування?
правильно. він тільки на це і дається
І взагалі - хтось уже проходив таку процедуру на практиці?
кажуть що так, але я ще ні з ким не зміг поспілкуватись

А чи є роз'яснення стосовно того, чи має бути комплект обладнання чи можуть бути тільки окремі компоненти? Бо формулювання закону дозволяє його трактувати по різному.
Є інформація від одного з банків, що вони будуть вимагати саме комплекту панелі+інвертор+батареї.

Доброго дня ,в кінці серпня оформив собі кредит,станцію вже встановлено .одна з умов щоб в фактурі було вказано придбання і установлення сес до 10 кВт для власного споживання і розписано інвертор ,панелі і акб

Можливо хтось володіє інфо про нет білінг,чи є сенс заморочіться

Доброго дня ,в кінці серпня оформив собі кредит,станцію вже встановлено .одна з умов щоб в фактурі було вказано придбання і установлення сес до 10 кВт для власного споживання і розписано інвертор ,панелі і акб
А який банк?

Ощад банк

Подскажите, пожалуйста, есть ли у кого-то реальный опыт оформления и ввода в эксплуатацию СЭС по льготному кредиту или подключению к сети.

Интересует практический момент.

Встречал информацию, что могут требовать обязательное наличие аккумуляторов в пропорции примерно 1 кВт аккумуляторов на 1 кВт солнечных панелей.

То есть система должна быть: панели + гибридный инвертор + аккумуляторный блок, иначе объект могут не принять.

При этом гибридный инвертор может работать без аккумуляторов, а аккумуляторы сильно удорожают проект.

Подскажите, пожалуйста:
- требуют ли аккумуляторы обязательно
- влияет ли их отсутствие на ввод в эксплуатацию
- были ли случаи отказа без АКБ

Интересует реальный опыт.

Я, наверное, неточно сформулировал вопрос.

Кредит планирую взять сроком на один год. Сначала установить СЭС для собственного потребления, получить государственную компенсацию по кредиту и полностью закрыть его.

Подключение к зелёному тарифу или нетбиллингу планирую уже после этого. То есть кредит и подключение к сети для продажи электроэнергии — это два отдельных этапа.

Поэтому меня интересует именно практический опыт. Если установить гибридный инвертор без аккумуляторов, оформить льготный кредит, получить компенсацию и только потом подключаться к зелёному тарифу или нетбиллингу, возникнут ли какие-либо проблемы? Или наличие АКБ всё же обязательно уже на этапе оформления кредита и ввода СЭС в эксплуатацию?

Для собственного потребления система прекрасно работает и без аккумуляторов. Днём инвертор будет в первую очередь обеспечивать дом солнечной энергией, а недостающую мощность брать из сети.

Если генерация окажется выше текущего потребления, излишки энергии я просто потеряю. Меня это устраивает.

Аккумуляторы для меня слишком дорогие, поэтому устанавливать их я не планирую.

Днём инвертор будет в первую очередь обеспечивать дом солнечной энергией, а недостающую мощность брать из сети.
Дешевий інвертор так працювати не буде...
А якщо ще додати до цього й планові відключення мережі, то не буде світла в хаті зовсім в похмурі дні.

Треба мати на увазі, що банки працюють лише з визначеними інсталяторами і продавцями.
Якщо вам вдасться оформити кредит на СЕС, то при цьому обладнання вам будуть рахувати по значно дорожчій ціні, ніж ви би його купляли за готівку...

Вкладення

• КП..pdf
    345,4 Кб · Перегляди: 1
Назад
Угорі