Чи можливо подати напругу з мережі на сонячний вхід ?

Що саме у вас викликало питання?
Присутнiсть дiода для комутацii, тобто перемикання напрямку руху, в електричному ланцюгу?

Далi що з'явиться в аргументацii? Кома не в потрiбному мiсцi?
Вибачте, але припиняю дискусiю. Гарного вам безблекаутного дня !
Повторю прохання. Пане ntfs, будь ласка поміряйте напругу тестером на вході та виході свого інвертора коли він працює від мережі. Дійсно дуже цікаво. Бо зовні і по платі він наче виглядає як звичайний "повемерний" клон. А згідно вашого скріншота виходить що це інвертор з подвійним перетворюванням. Може там якісь вимірювачі в інверторі брешуть, чи може програма якийсь не той регістр читає... І чому саме 240В? Ви самі таку високу напругу виставили?

може програма якийсь не той регістр читає... І чому саме 240В?
Він просто деякі параметри показує не фактичні а бажані (ті що виставлені в налаштуваннях) така кітайська логіка виводу данних поміщати фактичні і бажані

Він просто деякі параметри показує не фактичні а бажані (ті що виставлені в налаштуваннях) така кітайська логіка виводу данних поміщати фактичні і бажані
Ну логіка більш-менш нормальна. Там є окремий пул для даних налаштувань і окремий пул для real-time даних. І те, і те цікаво знати.
Може і справді оті 240.1В це просто AC output rating voltage з налаштувань.

Ну логіка більш-менш нормальна. Там є окремий пул для даних налаштувань і окремий пул для real-time даних.
Зрозуміло що окремий пул, дивна логіка показувати ці два пула разом, smartESS так само робить

Зрозуміло що окремий пул, дивна логіка показувати ці два пула разом, smartESS так само робить
Ну то вже дивна логіка писателів зовнішнього софту. Бо наприклад в самому протоколі PIP Solar ці пули вичитуються окремими командами QPIRI та QPIGS. А в тих протоколах, де Модбас, регістри теж групами розташовані. Наприклад в Аненжі регістри 200+ це real-time data, а регістри 300+ це налаштування.

Повторю прохання. Пане ntfs, будь ласка поміряйте напругу тестером на вході та виході свого інвертора коли він працює від мережі. Дійсно дуже цікаво. Бо зовні і по платі він наче виглядає як звичайний "повемерний" клон. А згідно вашого скріншота виходить що це інвертор з подвійним перетворюванням. Може там якісь вимірювачі в інверторі брешуть, чи може програма якийсь не той регістр читає... І чому саме 240В? Ви самі таку високу напругу виставили?

0-02-05-9edd4e0241fd85f7fdef3127f068c4dc3114c93fb9bc89c2e2c20cf31abdc6d2_1f88ddf8d97a3a.jpg
0-02-05-cd8cb964157b1aeb845461270f269eeeb619a0ce816c2976675ab027cde7cd73_1f88ddf8de09e7.jpg

Це останне що я зробив, бо в мене нема вимикачiв анi на акум, анi на панелi, i кожен раз вiдкручувати-вимикати-пiдмикати, щоб щось комусь довести - занадто накладно.

Дякую. А який режим зараз в п.1 налаштувань і скільки виставлено в п.10?

Ну 249 В на виході це явно не норма, такого не повинно бути при справному інверторі, яка б топологія не була.

Вы на "прибор" посмотрите. Что он там замеряет непонятно.

Вы на "прибор" посмотрите. Что он там замеряет непонятно.
Ну точність того тестера то діло десяте. Тут головне питання чому напруги різні. Тут або інвертор знаходиться наприклад в SBU режимі, або там дійсно подвійне перетворення. Але я скачав на нього інструкцію: https://www.pretapower.com/wp-conte...W-4.2KW-6.2KW-Hybrid-Inverter-User-Manual.pdf
Там про це нема ні слова. Більш того на екрані є мнемосхема з байпасом. А як в байпасі може бути різна напруга на вході та виході я не розумію. Пане ntfs, яка мнемосхема була на екрані під час вимірювань?

або інвертор знаходиться наприклад в SBU режимі, або там дійсно подвійне перетворення.
Як щоб так було то на виході повинна бути стала напруга рівно 230 або 240 вони ії дуже пристойно витримують

Мультик не трурмс, он может что угодно показать - там на выход же лезет еще и недофильтрованное с шима.
Без видео с экраном я не верю в ас-dc-ac ,
Но то мои проблемы.

Назад
Угорі