Fred
Tier3
- Реєстрування
- 20 Сер 2024
- Дописи
- 18
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- 560w x8
- Інвертор
- MUST PV18-5.2KW PRO
Сам робив. Це вже стара. зараз MUST 5.2 (48v) + MUST LP1648100Де такий дашбоард на графану брали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сам робив. Це вже стара. зараз MUST 5.2 (48v) + MUST LP1648100Де такий дашбоард на графану брали?
Гарно вийшло. Поділишся?Сам робив. Це вже стара. зараз MUST 5.2 (48v) + MUST LP1648100
але треба свiй Инфлюк та назви фiлдiв....Гарно вийшло. Поділишся?
Так, я знайомий графаною, дякую)але треба свiй Инфлюк та назви фiлдiв....
Привіт, трохи не по темі, подивився твій графік. В тебе всю ніч акумулятор то розряджаєтся то заряджєтся. В мене така сама картина. Я не знаю навіщо воно так робить. Але це безглуздо, постійно ганяти акумулятор, та інвертор. Якось вдалось виправити це?Сам робив. Це вже стара. зараз MUST 5.2 (48v) + MUST LP1648100
Дякую, дуже гарний переклад. Але в ньому не описано режим роботи SUBдля цього потрібно правильно налаштувати інвертор і не більше.
Всі налаштування мого інвертора я вказав в інструкції обслуговування.
цей режим є економічно недоцільний, оскільки переважна більшість інверторів потужністю до 4 кВт працюють не зовсім коректно (прошивка) у цьому режимі, тобто меншу частину навантаження перекривають сонцем, а більше беруть з електромережі.Дякую, дуже гарний переклад. Але в ньому не описано режим роботи SUB
Инструкция класс, но проблема всех инструкций это из перевода в перевод мигрируют ошибки перевода, 99% за основу берут англ. версию...но она тоже имеет неправильный перевод с китайского.... к примеру во всех написано: Якщо в програмі 14 вибрано «USE» або «LI», цю програму можна налаштувати. Діапазон налаштувань від 24,0 В до 29,2 В. Крок налаштування 0,1 В. - но на практике наоборот . эти параметры нельзя поменять т.к. они устанавливаются автоматическидля цього потрібно правильно налаштувати інвертор і не більше.
Всі налаштування мого інвертора я вказав в інструкції обслуговування.
так и есть SUB - очень глючный у меня есть опыт настройки MUST 3.2 PRO и MUST 5.2 PRO - у первого проблема SUB включается только если в меню [2] поставить UPS. у ау 5рки SUB + LBU - перестает использовать солнце при заряде батареи на 98-100% и отключении заряда по BMS. Сейчас в переписке с китайцами - может что-то исправят....цей режим є економічно недоцільний, оскільки переважна більшість інверторів потужністю до 4 кВт працюють не зовсім коректно (прошивка) у цьому режимі, тобто меншу частину навантаження перекривають сонцем, а більше беруть з електромережі.
Це пояснюється скоріше тим, що для таких інверторів пріоритетом є режим SBU, або SOL, коли мають місце рідкі і нетривалі випадки навантаження до 3 кВт, а в більшості це навантаження 300-800 кВт (квартири, будинку) покривається фотовольтаїкою і енергією з акумулятора. А з 23.00 до 7.00 в роботу вступає зовнішня електромережа з дешевшим тарифом на ел. енергію.
Потужніші інвертори 5 кВт і вище на напрузі 48В вже налаштовані (прошивка) для більш коректної роботи в SUB, хоч також є відмінності.
Якщо треба активувати режим SUB, то це можна зробити з допомогою програми SolarPowerMonitor2.2.81, коли підключається ноутбук до інвертора по кабелю.
Посилання на прогу: https://sw.mustpower.com/Software/
Ось відео, яке я зробив.
для звірки, чи реально так працює, можна вимнути інвертор з електромережі і простежити, чи буде працювати аналогічно, як було сказано, тобто чи буде розряджати акумулятор, .. а що далі. Бо електромережа буде вимкнена, і заряджати акумулятор не зможе.Ну от просто реально прикол. Ось зараз сиджу та дивлюся на свої графіки. На заряд АКБ споживання йде постійно 3 ампери, хоча BMS показує, що прилітає нуль. (Я так зрозумів що це споживання самого інвертора) але гаразд. А друге: періодично раз у 2 години, він починає споживати енергію з АКБ до напруги 26.6, а потім знову заряджає. Смішно те, що ця напруга ні де не налаштована від слова зовсім. Я регістри вичитував, але немає такого значення і все. Теж написав китайцям, поки чекаю на відповідь. В мене зараз LiFePo4. А ось раніше свинцеві були, їх то шкода. вони від такого просто помруть.
У мене ось так без проблем. В посібнику користувача все описано, як і куди підключати.Добродії - підкажить будь ласка - PН18-5048 PRO - не можу зняти з нього данні ... Ставив SolarPowerMonitor - не бачив с початку хоча порт , та СОМ бачить нормально ... , Зменив комп, віндовс ні с чого запрацював ... причому на всіх дівайсах яких не робило..., сгодом перестав працювати знов... ((( Бляха... Пробував зібрал на ESP for RS485 - таке враження що нічого не видає ... не бачить .., пробував на USB вішати , теж саме... Щось упускаю ... не можу втямити... Дякую за допомогу, може хто зна щось????
Так в мене в SolarPowerMonitor робив якись час потім знов в скануванні порти бачить (( .... С USB - той що зверху в загалі нічого не зміг отримати ... с RS485 теж ..((( Я в загалі хочу все в Хоум Асістантс перенести.. робив як - https://github.com/softwarecrash/Solar2MQTT/wiki/Wiring-Diagram. В логі с ESP не бачить інвертор ...У мене ось так без проблем. В посібнику користувача все описано, як і куди підключати.
Програма і драйвера: https://sw.mustpower.com/Software/
прошу переглянути ось цей лінк:Так в мене в SolarPowerMonitor робив якись час потім знов в скануванні порти бачить (( .... С USB - той що зверху в загалі нічого не зміг отримати ... с RS485 теж ..((( Я в загалі хочу все в Хоум Асістантс перенести.. робив як - https://github.com/softwarecrash/Solar2MQTT/wiki/Wiring-Diagram. В логі с ESP не бачить інвертор ...
Дуже дякую .. дивився ... (знайшов пост що може бути трабли - на esp D1 mini на Must краще брати ESP 32) . (((((прошу переглянути ось цей лінк:
можливо допоможе