Daxtromn 6.2 kWt - перегрів по сонячному входу

bofed

Tier3
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
2
Бали
3
Сонячні панелі
JINKO JKM445N-54HL4R-V 445
Інвертор
Daxtromn 6.2 AGH-6.2KW-PRO
Вітаю.
Шановні, ану підкажіть чи варто щось мудрувати, чи не мучитись.
Є даний інвертор, на нього накинув сонячне поле 6кВт, працює вже 17 місяців. І от в лютому 2026 року підключив я зелений тариф. Останні два дні гарно світить сонце, почав я відливати в мережу кВти. І тут почались проблеми, ERROR 02 - перегрів, вимкнув сонце, мережу, кнопку - перезавантажив , все запрацювало. Так декілька разів. Дослідив що максимально можу віддавати 16А. При цьому температура на сонячному "вході" показує в межах 80 С. Даю 18А - 90С, еррор і по новій.
Серед вас є багато хто використовує подібні, зустрічав аналогічні інвертори. Чи є сенс якось цей інвертор доробляти по охолодженні, чи це впринципі не реально зробити? Чи фізично цей інвертор не здатен на довгу роботу на максимальному навантаженні?

Привіт.
90 на радіаторі вже небезпечно, транзистори будуть ще гарячіше. З охолодженням робили шось, кулери розвертали? Радіатор МРРТ знаходиться зверху і при штатному охолодженні отримує холодне повітря першим. І якщо це еко версія, де по низу розпаяно 10 транзисторів і "лисий" дросель по синусу - не варто очікувати від нього постійної роботи на максимальних навантаженнях.

Назад
Угорі