Допоможіть розібратись у ступені інвертора проблеми по відео (шаманів в студію)

4akiii

Tier3
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
1
Бали
1
Інвертор
EaSun iSolar SMH 3K
Доброго здоров'я!
Гібридний інвертор EaSun iSolar SMH 3K, куплявся на алі, в роботі майже не був, тільки тестувався в минулому місяці і що зробив - підключив чайник елеткричний чи потяне, ні - ввійшов у перегрузку і вкилючився, потім провірив на холодильнику - все працювало і відклав. До нього батарея підключена LIFEPo4 24v/60ah.

Зараз вирішив підключити інвертор без навантаження - і видає помилку незрозумілу, ось відео -
. Єдине що хочу зрозуміти - ступінь проблеми даної, або хтось вже з таким стикався і дасть рішення.

Що стосується передачі на ремонт і діагностику це само-собою зрозуміло, але шанс що хтось з таким стикався є і надіюсь хтось підскаже. Дякую

І чим закінчилось? таке відчуття що непідключена батарея.

Це не помилка. Це інвертор не може запуститись від мережі, і саме так себе такі інвертра поводять, коли немає АКБ і іх намагаються включити від мережі. В цієї моделі немає окремого блока живлення від мережі. Повинен бути підключениий АКБ, щоб цей інвертор включився. Перевіряйте напругу на клемах инвертора від АКБ, може немає контакта, або АКБ разряджений. Якщо АКБ заряджений и на клемах інвертора також є нормальна напруга, то тоді далі провіряйте, є всередені запобіжник на 150А, може бути таке що він сгорівший, та також може вийти з ладу внутрішній блок живлення від АКБ в інверторі.

автор рнаписав що батарея була розряджена:D:D:D

я не побачів, тоді треба починати з того що дивитись що видає на виході ця АКБ, може разряджена сильно та БМС відключила вихід, або взагалі вийшла з ладу. У будь якому разі без напруги на вході АКБ мінимум 20В цей інвертор не буде стартувати. Також 24v/60ah це дуже мало для такого інвертора. Я так розумію що автору це питання вже не актуально, раз його тут немає.

Назад
Угорі