Миколка
Tier3
- Реєстрування
- 1 Чер 2023
- Дописи
- 4
- Бали
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо синенькому додати ще пару панелей?Синенькому двух панелей не хватит он высокотоковый
Еасан в целом заработает
Но с двумя панелями на холодильник скорее всего не хватит
Все зависит от холодильника конечно, мой потребляет 1500 ват в сутки поюс холостой ход еасан около 1000 ват в сутки освещение пусть 200 ват в сутки
Тоесть вам нужно 2700 ват в сутки получить это без учета кпд заряда/разряда свинца, а идеальная погода не каждый день
Синенькому двух панелей не хватит он высокотоковый
Еасан в целом заработает
Но с двумя панелями на холодильник скорее всего не хватит
Все зависит от холодильника конечно, мой потребляет 1500 ват в сутки поюс холостой ход еасан около 1000 ват в сутки освещение пусть 200 ват в сутки
Тоесть вам нужно 2700 ват в сутки получить это без учета кпд заряда/разряда свинца, а идеальная погода не каждый день
Надо еще 4 но так что бы работало то 6А якщо синенькому додати ще пару панелей?
Дякую. Ще одне питання. Якщо я вiрно розумiю цi панелi 12v, то може краще змiнити на 24v 540w - 4шт i використати синiй iнвертор?Надо еще 4 но так что бы работало то 6
Они на 24 вольт точнее даже номинал 31, но синему инвертору чтобы включиться надо минимум 90 вольт тоесть три панели, а так что бы работал стабильно нужно около 300 тоесть 10 таких панелейДякую. Ще одне питання. Якщо я вiрно розумiю цi панелi 12v, то може краще змiнити на 24v 540w - 4шт i використати синiй iнвертор?
....і тут в двері постукав ТЦКСонячна електростанція-це як мотоцикл, завжди хочеться більше і потужніше)
Потім захочеться літієвий акумулятор, крутезний гібрид, а коли зрозумієш що виробляєш більше ніж споживаєш то потім думки про електромобіль з'являться)
навіщо ви так ?)....і тут в двері постукав ТЦК
правда буттянавіщо ви так ?)