Допожіть з ремонтом інвертора Pow MR. 5.5 kw

VA_GLEB

Tier3
Реєстрування
31 Лип 2026
Дописи
2
Бали
1
Доброго дня,прошу допомоги по ремонту інвертора PowMr 5,5квт.
Принесли на ремонт ,по розповіді власника я зрозумів що підключали самі і перепутали плюс і мінус батареї.Після розборки був пошкоджений корпус одного з транзисторів в низький частині.При перевірці ,виявилось 12 штук пробитих.Перевірив БП є напруги -12,+12,+5,+15в.Хотів би побачити осциллографом меандр на розкачку низковольтної частини не можу знайти мікросхему SG3525.Я знайшов оптодрайвер tlp5754 2штуки,які є опторозвязкою між задающим генератором та низкою та високою частиною.На вході оптопар немає ніякої напруги.SG3525 я не знайшов на платі Що є задаючим генератором для оптодрайвера?

Так по дорожках подивіться куди вони ведуть. Є інвертори, де сихросигнали йдуть з процессора.

Дорожки дуже запутані,і йдуть під запчастинами.Неможливо прослідкувати.Я також подумав що сигнал йде з процессора.Ще хотів поцікавитись на платі процессора що стоіть торцем до основної,є світлодіод який після натискання on/off інвертора починає тускло світитися.Він повинен так світитись?і чи можливо так що до інвертора не підключено мережевої напруги 220в,напруги сонця, а тільки 48в з блока живлення на аккумуляторні клеми.А в меню невірно встановлені пріорітети по роботі інвертора.І через це інвертор не запускається?

Вкладення

• 20260820_220810.jpg
    20260820_220810.jpg
    860,9 Кб · Перегляди: 1
Назад
Угорі