Два поверхи, на кожному окремий інвертор з акумулятором.

круп

Tier3
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
3
Бали
1
чи можу я під'єднати їх до однієї сонячної панелі на 4квт? Інвертор абсолютно окремі і вони між собою паралельно не підключаються. Мета максимально використовувати наявну сонячну електростанцію.

Ні, один стрінг панелів на один вхід в інверторі.
Попробуй розділити на 2 стрінга, по 2кв на інвертор.

Скажу конкретно за інвертори must, маю один такий, два окремих по виходу та батареям інвертори, загальна була тільки фаза живлення, бо вона у тому господарстві була одна, підключили до одного поля панелей, через чотири дні у одного не витримав сонячний модуль, все інше працює. Тепер у мене є ,,безперебійник,, на 5 кВт на який шукаю модуль сонця.

Ок, дякую. Ну хоч підключення до електроенергії не вимагає окремих фаз?)

На одну фразу окремо два інвертори зі своїм, окремим АКБ то рівнозначно що сес у Вас та у сусіда, робити буде. Підключення до одного АКБ та з загальним входом і роздільними виходами - не знаю, нічого казати не буду, Паралельна робота, одна фаза на вхід, один АКБ, один загальний, вихід тільки для інверторів які то уміють. У мене працює саме паралельна система.

Але, навіть при паралельному режимі інструкція забороняє паралелити PV входи інверторів.

Ок, дякую. Ну хоч підключення до електроенергії не вимагає окремих фаз?)
Об'єднувати виходи інверторів заборонено, можна тільки якщо вони підключені в паралельну роботу, далеко не всі так можуть.
Але вихід оного можно на вхід другого, але це опасно і це мало чим може допомогти якщо інвертори слабі.
А на вхід інвертора із мережі ніяких обмежень нема.

Останнє редагування:
Назад
Угорі