Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мусять бути. В мене на srne вони присутні.Немае
Тiльки прioритети вибiр
Все перепробував
так.. все перепробував .. ось мануалМусять бути. В мене на srne вони присутні.
В мене інвертор: https://www.alibaba.com/x/1l9bp5C?ck=pdpНіхто не звертав уваги на "клони" SRNE !? (можливо, хтось навіть мав справу!?)
На Алі запропонувало під брендом GETEMETE точну копію (по характеристикам) HF2430S60-100, але вже під назвою HSI 3000S...Зовнішньо відрізняються тільки повітрозабірниками (скоріш за все там вже є "фільтри"), місцем розташування екрану та трохи більшою вагою самого інвертора)
Що цікаво, що та сама модель (HSI 3000S), але вже під іншим "брендом", є в наявності вже в Україні, при ~ такий же вартості... (у Епіцентрі та на Prom)
В середину не заглядали? (цікаво, чи є відмінності по якості збірки, порівняно з SRNE?)Це такий самий
Продавець запевнив що це і є SRNE і збирається на тому ж заводі тільки без назви. І в інтернеті їх є багато під різними назвами. А фотки з середини є в цій темі, десь жовтень - листопад приблизно.В середину не заглядали? (цікаво, чи є відмінності по якості збірки, порівняно з SRNE?)
Вот тут я приблизительно описывал как можно поступить в похожей ситуации.Добрий день!Можливо хтось може підказати як одночасно під"єднати WI-FI(SRNE) модуль та інверторну JK BMS до інвертора SRNE 3 kWt., або дати посилання на таку інформацію.Дякую!
Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї. Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.Добрий день!Можливо хтось може підказати як одночасно під"єднати WI-FI(SRNE) модуль та інверторну JK BMS до інвертора SRNE 3 kWt.
Можете поподробнее. что брали за эталон процентов заряда? А то инвертор вообще кулоны не меряет, а для лития по напряжению вариант фиговый.Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї.
Выглядит как правильная работа. Должен быть гистерезис между началом и концом зарядом. Иначе загоняете батарею.Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.
А может подключить токовые клещи и сравнить показания с JK BMS приложением?Може якби воно бачило розряд батареї малим струмом, то нехай. І то хотілося б у ніч з 100% заходити. Але споживання до приблизно до 80 ватт у мене не бачило, інвертор своїм холостим споживанням батку порядно розрядив, а бмс дає йому 99% яких там уже давно немає.
Може, саме в цьому причина? В мене вже декілька років (та і в багатьох) все працює належним чином, все показує вірно, в ніч заходить зі 100% акумулятором. То ж, можливо, проблема в налаштуваннях?Я погрався пару днів
Погоджуюсь, у мене SRNE 3 kW і на протоколі PILON. інвертор вів себе якось неадекватно, міг включати заряд і на 90% і на 35%, але на прошивці 15.41 вже була можливість поєднати інвертор з BMS по протоколу WOW і все стало нормально.Єдине що не зрозуміло, що загальний струм заряду показує тільки коли акумулятор заряджається, а в інших випадках в цьому пункті завжди "0".Можливо так і треба, бо струмом заряду керує BMS.Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї. Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.
Мабуть помилився, прошивка 15.44Погоджуюсь, у мене SRNE 3 kW і на протоколі PILON. інвертор вів себе якось неадекватно, міг включати заряд і на 90% і на 35%, але на прошивці 15.41 вже була можливість поєднати інвертор з BMS по протоколу WOW і все стало нормально.Єдине що не зрозуміло, що загальний струм заряду показує тільки коли акумулятор заряджається, а в інших випадках в цьому пункті завжди "0".Можливо так і треба, бо струмом заряду керує BMS.
Дякую!У SRNE на 3 kW є тільки одна модель SR-HF2430S60-100.Дуже дякую за інформацію.Я зрозумів як це зробити і в моїй версії в BMS є реальний CAN, але є дописи на форумах що в цій моделі SRNE CAN не працює.Не знаю як реально.Я працюю в за кордоном і не можу перевірити, а приїзджаю додому приблизно раз на три місяці і то на пару днів.То в черговий раз це буде у вересні і хочеться мати достатньо достовірної інформації щоб за 3-5 днів все налаштувати.Ще раз дякую.Вот тут я приблизительно описывал как можно поступить в похожей ситуации.
Но я так понимаю что конкретные модели мы должны сами угадать?
В мене також починає зряджати акумулятор при розряді 90%. В налаштуваннях зарядка від сонця. Хотілося б щоб зарядка вмикалась скоріше , але не знайшов як.Може, саме в цьому причина? В мене вже декілька років (та і в багатьох) все працює належним чином, все показує вірно, в ніч заходить зі 100% акумулятором. То ж, можливо, проблема в налаштуваннях?