Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Немае
Тiльки прioритети вибiр
Все перепробував

Ніхто не звертав уваги на "клони" SRNE !? (можливо, хтось навіть мав справу!?)
На Алі запропонувало під брендом GETEMETE точну копію (по характеристикам) HF2430S60-100, але вже під назвою HSI 3000S... :rolleyes: Зовнішньо відрізняються тільки повітрозабірниками (скоріш за все там вже є "фільтри"), місцем розташування екрану та трохи більшою вагою самого інвертора)
Що цікаво, що та сама модель (HSI 3000S), але вже під іншим "брендом", є в наявності вже в Україні, при ~ такий же вартості... (у Епіцентрі та на Prom)

Ніхто не звертав уваги на "клони" SRNE !? (можливо, хтось навіть мав справу!?)
На Алі запропонувало під брендом GETEMETE точну копію (по характеристикам) HF2430S60-100, але вже під назвою HSI 3000S... :rolleyes: Зовнішньо відрізняються тільки повітрозабірниками (скоріш за все там вже є "фільтри"), місцем розташування екрану та трохи більшою вагою самого інвертора)
Що цікаво, що та сама модель (HSI 3000S), але вже під іншим "брендом", є в наявності вже в Україні, при ~ такий же вартості... (у Епіцентрі та на Prom)
В мене інвертор: https://www.alibaba.com/x/1l9bp5C?ck=pdp

Це такий самий як :
Я щойно знайшов це на AliExpress:
грн.98,101.03 | SRNE 10 кВт Підтримка розділеного/однофазного 48 В до 110/240 В змінного струму Гібридний сонячний інвертор Подвійний MPPT Максимальний струм заряджання 22 А Pv Макс. 500 ВОК

В середину не заглядали? (цікаво, чи є відмінності по якості збірки, порівняно з SRNE?)
Продавець запевнив що це і є SRNE і збирається на тому ж заводі тільки без назви. І в інтернеті їх є багато під різними назвами. А фотки з середини є в цій темі, десь жовтень - листопад приблизно.

Добрий день!Можливо хтось може підказати як одночасно під"єднати WI-FI(SRNE) модуль та інверторну JK BMS до інвертора SRNE 3 kWt., або дати посилання на таку інформацію.Дякую!

Добрий день!Можливо хтось може підказати як одночасно під"єднати WI-FI(SRNE) модуль та інверторну JK BMS до інвертора SRNE 3 kWt., або дати посилання на таку інформацію.Дякую!
Вот тут я приблизительно описывал как можно поступить в похожей ситуации.
Но я так понимаю что конкретные модели мы должны сами угадать?

Добрий день!Можливо хтось може підказати як одночасно під"єднати WI-FI(SRNE) модуль та інверторну JK BMS до інвертора SRNE 3 kWt.
Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї. Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.

Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї.
Можете поподробнее. что брали за эталон процентов заряда? А то инвертор вообще кулоны не меряет, а для лития по напряжению вариант фиговый.
Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.
Выглядит как правильная работа. Должен быть гистерезис между началом и концом зарядом. Иначе загоняете батарею.

Може якби воно бачило розряд батареї малим струмом, то нехай. І то хотілося б у ніч з 100% заходити. Але споживання до приблизно до 80 ватт у мене не бачило, інвертор своїм холостим споживанням батку порядно розрядив, а бмс дає йому 99% яких там уже давно немає.

Може якби воно бачило розряд батареї малим струмом, то нехай. І то хотілося б у ніч з 100% заходити. Але споживання до приблизно до 80 ватт у мене не бачило, інвертор своїм холостим споживанням батку порядно розрядив, а бмс дає йому 99% яких там уже давно немає.
А может подключить токовые клещи и сравнить показания с JK BMS приложением?

Я погрався пару днів з підключеним акумом на jk bms, але потім повернувся на управління по напрузі. Досить не точно воно міряє струм і відповідно відсотки батареї. Ще присутній глюк, що поки нижче 90% не впаде, інвертор не вкючить заряд.
Погоджуюсь, у мене SRNE 3 kW і на протоколі PILON. інвертор вів себе якось неадекватно, міг включати заряд і на 90% і на 35%, але на прошивці 15.41 вже була можливість поєднати інвертор з BMS по протоколу WOW і все стало нормально.Єдине що не зрозуміло, що загальний струм заряду показує тільки коли акумулятор заряджається, а в інших випадках в цьому пункті завжди "0".Можливо так і треба, бо струмом заряду керує BMS.

Погоджуюсь, у мене SRNE 3 kW і на протоколі PILON. інвертор вів себе якось неадекватно, міг включати заряд і на 90% і на 35%, але на прошивці 15.41 вже була можливість поєднати інвертор з BMS по протоколу WOW і все стало нормально.Єдине що не зрозуміло, що загальний струм заряду показує тільки коли акумулятор заряджається, а в інших випадках в цьому пункті завжди "0".Можливо так і треба, бо струмом заряду керує BMS.
Мабуть помилився, прошивка 15.44

Вот тут я приблизительно описывал как можно поступить в похожей ситуации.
Но я так понимаю что конкретные модели мы должны сами угадать?
Дякую!У SRNE на 3 kW є тільки одна модель SR-HF2430S60-100.Дуже дякую за інформацію.Я зрозумів як це зробити і в моїй версії в BMS є реальний CAN, але є дописи на форумах що в цій моделі SRNE CAN не працює.Не знаю як реально.Я працюю в за кордоном і не можу перевірити, а приїзджаю додому приблизно раз на три місяці і то на пару днів.То в черговий раз це буде у вересні і хочеться мати достатньо достовірної інформації щоб за 3-5 днів все налаштувати.Ще раз дякую.

Може, саме в цьому причина? В мене вже декілька років (та і в багатьох) все працює належним чином, все показує вірно, в ніч заходить зі 100% акумулятором. То ж, можливо, проблема в налаштуваннях?
В мене також починає зряджати акумулятор при розряді 90%. В налаштуваннях зарядка від сонця. Хотілося б щоб зарядка вмикалась скоріше , але не знайшов як.

Назад
Угорі