Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
greenpowertalk.tech
Ви це про мппт? Чи про шо?!!3000вт.По факту на 1600 вт.Можливо Е новий інвертор?
Не зрозумів вас?, Я хочю купити гібридний інвертор з МррТ контролером що ПОЧИНАЕ ПРАЦЮВАТИ від соннячноі панелі з напруги 30 вольт а не з 60в.90в.120в.Якщо можете порадити,будьласка.Ви це про мппт? Чи про шо?!!
Купіть любий інвертор який подобається і окремо мппт контролер - який підходить до панелей.
Я про Аnern 3200 wt з МррТ 30-400 в.Ви це про мппт? Чи про шо?!!
Купіть любий інвертор який подобається і окремо мппт контролер - який підходить до панелей.
Який сенс у такому питанні? У Вас буде тільки одна панель? Так толку від неї все одно ж не буде!iнвертор до 4 квт.МРРТ вiд 30 вольт
Так.Гiбридник використовувати як праця з мережею. Я вiрно зрозумiв ?
Так. Тільки я не писав про макескайблю.МРРТ використовувати для зарядки АКБ
2квт/г наразі.толку від неї все одно ж не буде!
smartsolar . Якщо пiд рукою то скиньте посилання на технiчний паспот. А то одразу не знайшов. Макескайблю це мiй приклад.Так.
Так. Тільки я не писав про макескайблю.
smartsolar мався на увазі.
2квт/г наразі.
Перший знак питання не зрозумiв. Панель буде не одна.Планую 6 штук.Який сенс у такому питанні? У Вас буде тільки одна панель? Так толку від неї все одно ж не буде!
victronenergy,comтехнiчний паспот.
Дуже цікаво, але нічого не понятьПланую 6 штук.
Нашо 30 ?МррТ 30-400 в
МррТ від 30-400 в.Почнае працювати практично від одної панелі,якщо іі напруга припустимо 40в.Мррт 60-400 в.Почина працювати від 60 вольт.Виходе для 60-400в потрібно 2 панелі по напрузі,для початку роботи МррТ.Дуже цікаво, але нічого не понять
Нашо 30 ?
В вас все добре?Планую 6 штук.
Планую використати низьковольтний Гібридний з МррТ наприклад 30-400.для кращого відбору ел.ен від сонця вечером та ранком.коли високовольтні Інвертори відбивають мізер.Сама низьковольтний МррТ зможе до сутінків щось брати.Дуже цікаво, але нічого не понять
Нашо 30 ?
Що маете на увазі.Поясніть?Ну і (?)
В вас все добре?