Гібридний інвертор Must PV18-4024 PRO II

Кулери у всіх маслають 7/24 ? Теж замовив плату керування двома кулерами , хочу рідні приєднати туди, але я не знаю зараз кулери вже на максимумі чи вони так постійно маслають ? Я навантажував до 2500 вт , нічогог не змінювалось !
Режим моїх 27/7, так, без АВР. Працюють без зупинки, хоч у режимі зарядки АКБ, хоч колись місто подає. Рівень шуму не змінний.

Доброго дня Дмитро, дякую за допис.
Ви звичайно заморочилися, в хорошому сенсі) Мої пізнання знаходяться не на такому високому рівні, щоб так підлаштувати під себе пристрій.
Збірка у Вас звичайно потужніше, 2 АКБ по 24 по 100 А.
У мене 2-12-100 А, послідовно. Для старту мікрохвильової печі, чайника, кавомашини, не вистачає.
Я правильно розумію, зібрано у Вас без АВР, тому так само шумлять кулера як у мене постійно, звідси і їх переробка?
Купував інвертор та АБ теж у «Екодрайві», так само немає wifi модулів.
Мені кажуть, давай поставимо АВР, інвертор зарядить АКБ та вщухне. Місто відключать, сам вимкнеш потужних споживачів, погуде на розряді, погуде на заряді та й насолоджуйся тишею.
Не до кінця зрозумів Ваше повідомлення щодо байпасу та відключень раз на місяца
або у вас акуми дохлі , або щось не так налаштоване , 100 аг на 24 в ваша збірка , вчора таку на чайник навантажував з квартирою - 2500 вт все тягне , 3 хвилини робив пробу на нагрівання інвертора , все тягнуло але жрало акум 92 ампери по БМС (блютуз) Я теж в екодрайві купляв без адаптеру було , але ще один а6 квт лежить від другого постачальника там є адаптер !!!! (там модель PV19 6048 EXT )

або у вас акуми дохлі , або щось не так налаштоване , 100 аг на 24 в ваша збірка , вчора таку на чайник навантажував з квартирою - 2500 вт все тягне , 3 хвилини робив пробу на нагрівання інвертора , все тягнуло але жрало акум 92 ампери по БМС (блютуз) Я теж в екодрайві купляв без адаптеру було , але ще один а6 квт лежить від другого постачальника там є адаптер !!!! (там модель PV19 6048 EXT )
Не так налаштовано, мене й лякає. АКБ зовсім нові. Вчора за 14 годин тримало квартиру, холодильник, ноут, лампа черепахи 60 w (правда годин 5), та й так по дрібниці.
Налаштуваннями, якщо можливо, поділіться або я свої викладу. Щось не спокійно мені.

Кулери у всіх маслають 7/24 ? Теж замовив плату керування двома кулерами , хочу рідні приєднати туди, але я не знаю зараз кулери вже на максимумі чи вони так постійно маслають ? Я навантажував до 2500 вт , нічогог не змінювалось !
Плата розрахована на 0,8А. Майте на увазі. В радіомазі брав по 70 грн. Ставте краще на кожен по платі.

Останнє редагування:
Вітаю. А ви пробували під'єднати wifi модуль до 4024?

Ви звичайно заморочилися, в хорошому сенсі) Мої пізнання знаходяться не на такому високому рівні, щоб так підлаштувати під себе пристрій.
У мене 2-12-100 А, послідовно. Для старту мікрохвильової печі, чайника, кавомашини, не вистачає.
Я правильно розумію, зібрано у Вас без АВР, тому так само шумлять кулера як у мене постійно, звідси і їх переробка?
Мені кажуть, давай поставимо АВР, інвертор зарядить АКБ та вщухне. Місто відключать, сам вимкнеш потужних споживачів, погуде на розряді, погуде на заряді та й насолоджуйся тишею.
Не до кінця зрозумів Ваше повідомлення щодо байпасу та відключень раз на місяць

Не до кінця зрозумів Ваше повідомлення щодо байпасу та відключень раз на місяць.
Режим байпас - це коли інвертор перепускає через себе мережу, при цьому заряджає акуми, підтримує акуми в флоатрежимі і при відключення мережі одразу переходить на роботу від акумулятора, при чому переключення відбувається миттєво, якщо в меню виставлений режим UPS. В режимі байпас інвертор сам працює як АВР.

Другий день як включив це чудо. У кота стрес, хоче повіситись від постійного шуму. До цього був Must на 3,2 кВт, зламався, про що писав в іншій темі. Вирішив взяти цей , бо 4 кВт і батарея стара на 24В підходить. Але я ж не знав що воно постійно реве!!! Старий Must включав вентилятори під нагрузкою чи при зарядці. І спочатку видавало помилку 56. Інвертор 24 год гуде і постійно блимає індикатор заряду. Підключено через АВР. Хтось вже вирішив цю проблему?

Доброго дня! Я також чисто випадково купив цей інвертор. Хоча продавець радив взяти 3200 через його шумність, але запевнив, що інженери-електрики шумність можуть зменшити. Продавець Екодрайв. Я сам зірвав пломбу, доставив два кулера Арктік 80мм, один 25мм по товщині, другий 15мм, кулери доставив зверху на вдування, відповідно встановив оберти верхніх через dc/dc знижуючий
так, щоб вони не гучно працювали, dc/dc підключивдна гайки вводу акума через запобіжник , а нижні Кулери підключив через контролери обертів в залежності від температури радіаторів, які стоять над кулерами. Гучність зменшилася з 90 дцб до 35 і зростає тільки при зарядні. Струм зарядки виставив 80а, так як стоять два акума 24в по 100а в паралель. Взагалі дуже задоволений інвестором, бо коли побачив вживу 3200 маст, так він в два рази менший за 4000. Він зібраний в корпусі 5200, просто 24в. Дуже приємна плюшка - це другий вихід. Таке бачив в Deye. З мінусів це тільки те, що немає фільтрів повітря по бокам. І скоріше продавець вкрав wifi модуль, бо роз'єм є. Зараз шукаю інфу, як бачити його віддалено. Може хтось підкаже, буду щиро вдячний. А так успіхів всім і миру. Дякую
Цікавить питання - які контролери обертів підключати до вентиляторів? Чи є датчики температури на радіаторах? Як підключати?

Контролери брав в Радіомазі, а останні в Ардуіно Юа.
або такий
Але краще перші.
Відео добагато і трішки.
І всі подібні.
На кожен кулер своя плата з датчиком відповідного радіатора(той що над кулером).

Другий день як включив це чудо. У кота стрес, хоче повіситись від постійного шуму. До цього був Must на 3,2 кВт, зламався, про що писав в іншій темі. Вирішив взяти цей , бо 4 кВт і батарея стара на 24В підходить. Але я ж не знав що воно постійно реве!!! Старий Must включав вентилятори під нагрузкою чи при зарядці. І спочатку видавало помилку 56. Інвертор 24 год гуде і постійно блимає індикатор заряду. Підключено через АВР. Хтось вже вирішив цю проблему?
Моя відповідь по суті оф-топ, тому перепрошую. У мене собака так само боялася. Найцінніше з Вашої відповіді для мене, що у Вас підключено через АВР і як мене переконував фахівець, який встановив масу саме Must, установка АВР заткне пацієнта. Але як виявилося він не правий, Must 3 Mustу 4 різниця. Дякую.

Моя відповідь по суті оф-топ, тому перепрошую. У мене собака так само боялася. Найцінніше з Вашої відповіді для мене, що у Вас підключено через АВР і як мене переконував фахівець, який встановив масу саме Must, установка АВР заткне пацієнта. Але як виявилося він не правий, Must 3 Mustу 4 різниця. Дякую.
Встановлено через АВР, тобто , фактично, при наявності мережі Must лише заряджає акум, в все навантаження живиться з мережі. Акум заряджає вже третій день (блимає індикатор заряду). Коли вимикаю мережу, споживачі живляться від інвертора, але на вентилятори це жодним чином не впливає. Думав, що версія Pro, має бути крутіше за VHM, але щось пішло не так. На VHM вентилятори включались рідко, тихіше працювали і зарядка акума відключалась.

Контролери брав в Радіомазі, а останні в Ардуіно Юа.
або такий
Але краще перші.
Відео добагато і трішки.
І всі подібні.
На кожен кулер своя плата з датчиком відповідного радіатора(той що над кулером).
Аякі параметри кулерів на цьому інверторі (потужність)? Приблизно поміняв розмір - десь сантиметрів 8. Чи можна придбати аналогічні, але тихіші? Додаткові кулери себе виправдовують? Мені штатні так дунуть, що поки налаштовував інвертор, то мусив інструкцію ключами прикладати, щоб не здуло.
Роз'єми на платах в нашому випадку треба перепаювати? Проблема с тому, що я не дружу з паяльником. Налаштовувати плати на цей Must так як на відео?

Останнє редагування:
Встановлено через АВР, тобто , фактично, при наявності мережі Must лише заряджає акум, в все навантаження живиться з мережі. Акум заряджає вже третій день (блимає індикатор заряду). Коли вимикаю мережу, споживачі живляться від інвертора, але на вентилятори це жодним чином не впливає. Думав, що версія Pro, має бути крутіше за VHM, але щось пішло не так. На VHM вентилятори включались рідко, тихіше працювали і зарядка акума відключалась.
Доброго Дня. Версія PRO, на мою думку, зроблена експериментальною, бо виконання зроблено в корпусі 5,2кВт, а напруга акумів 24в, і для того щоб видавати повноцінних 4кВт треба потужний обдув, це я про свій 4024. Ще ньюанс: інвертор може запускатись і працювати без акума, тільки від сонця, а багато інверторів 24в не можуть запуститися без акумів. Скоріше ця версія зроблена для малих промислових споживачів, де невкладено гроші в тихий обдув, як на версіях VHM. Я думаю, що АВР не спасе від гулу, коли вночі зявиться мережа, почнеться зарядка і інвертор піде на взльот. Кулеру гудуть 95дЦб по мобільному додатку. Це дуже багато.

Аякі параметри кулерів на цьому інверторі (потужність)? Приблизно поміняв розмір - десь сантиметрів 8. Чи можна придбати аналогічні, але тихіші? Додаткові кулери себе виправдовують? Мені штатні так дунуть, що поки налаштовував інвертор, то мусив інструкцію ключами прикладати, щоб не здуло.
Роз'єми на платах в нашому випадку треба перепаювати? Проблема с тому, що я не дружу з паяльником. Налаштовувати плати на цей Must так як на відео?
Кулери стоять BRUSHLESS DC FAN DD8025B12S-R DC12V 0.50A. Розмір 80*25мм. Можна придбати тихіші, але вони будуть менше тягнути повітря в м3, хіба придбати якісь Noctua. Додаткові кулери для підтримки штанів, дують ледь-ледь, вони не перекривають забор повітря повністю, щось подібне до активної подачі повітря, але точно тільки для більшого проходу повітря. По розємах: я плати ставив в ланцюг живлення + і - між штатним розємом кулера і самим кулером, при чому котроль обертів для інвертора залишав напряму, інвертор при запуску тестую по зворотньому звязку, чи крутяться кулери, датчики з плат приїднував на отвір в радіаторах через термопасту. розєми на платах не треба перепаювати, все можна зробити за допомогою пап-пап, мам-мам
https://arduino.ua/ru/prod522-nabor-peremichek-papa-papa-200mm-40-sht
Відео де чоловік тестує і плати і сам інвертор
Хто на что гаразд! Сто раз перевірте ланцюг, перед тим, як запускати.

У мене тут, по ходу, виникло ще одне питання - про відсутність повітряних фільтрів. В 3 кВт інверторі на вході стоїть щось типу поролону, в тут нічого. Остільки у мене інвертор в котельні де пил, бруд, іноді дим, то думаю фільтр не завадив би, але знову це зменшить потік повітря. Хтось ставив маточки чи поролончики на вхід повітря?

Марлю треба чи шось подібне до антимоскітної сітки. Поролончики не канають.

У мене тут, по ходу, виникло ще одне питання - про відсутність повітряних фільтрів. В 3 кВт інверторі на вході стоїть щось типу поролону, в тут нічого. Остільки у мене інвертор в котельні де пил, бруд, іноді дим, то думаю фільтр не завадив би, але знову це зменшить потік повітря. Хтось ставив маточки чи поролончики на вхід повітря?
Якщо такі умови експлуатації, то я би доставив фільтр від пилу для ПК.

Один ..й треба продувати компресором увесь інвертор раз на. 2-3 місяці(в котельні).
Ті фільтри "тіпа паралон" дуже вагомо зменшують циркуляцію повітря. Так , є "мати" для фільтрів під обрізку в розмір, шось на кшталт шумогащащих вкладинок в фанкойли, схоже на "мочало". Я б сам таке купив, але де?

Добрий день шановні форумчани, потрібна Ваша думка, все ж таки досвіду та знань у даному питанні більше ніж у мене.
Маючи вищевказану збірку Must PV18-4024 PRO II, 24 В, 100 А, 4000 Вт + 2 АКБ DATOU BOSS LiFePO4 12V/100AH (1280W*h). Чи реалізуємо, з технічної точки зору та як саме організувати підключення таким чином, щоб за відсутності напруги в міській мережі, приходити та включати його з «кнопки». Тобто є світло, радіємо життю, немає світла, прийшов, увімкнув, інвертор шумить розряджає батареї. Світло дали, зарядило батареї, вимкнув. Наскільки я зрозумів, підключення АВР у моєму випадку не зможе автоматично вимикати пристрій та не чути його.

Назад
Угорі