GoodWe - гібридні та мережеві інвертори, акумулятори. Відгуки, питання, огляди

Serhiy

Administrator
Команда форуму
Реєстрування
13 Бер 2018
Дописи
2.944
Бали
113
Сонячні панелі
Ja Solar
Інвертор
Huawei 33KTL-A
Можу нарешті привітати, і сказати що в Україну прийшов офіційно GOODWE
Я з ними спілкуюсь вже більше року, і ось нарешті.

Краще за все користуватись міжнародним сайтом - https://emea.goodwe.com/

Україномовна версія має досить великі помилки у документації і я ледве уникнув невірних трактовок під час огляду.
Також розгорнуто і сервіс центр GOODWE
Все розгорнуто на базі Helios Strategia, яка отримала права на дистриб'юцію.

Сам огляд інвертора та акумулятора від GOODWE

Буду першим.
Дістався мені за недорого новий без комплектації goodwe gw3000dns мережевий інвертор.
Докупив до нього wifi модуль, та підібрав трансформатор струму з характеристикою 1000/1. Підключив, все досить адекватно працює, генерує на власні потреби без перетоку в мережу незважаючи на довжину кабелю від інвертора до ТС +-25 метрів. Через підтримку тут в Україні добився оновлення до останньої версії- запрацював додаток solargo.
Є лінійка цих моделей від 3 до 5 квт, в характеристиках їхня вага однакова маю підозру що аони по залізу ідентичні а програмно обмежені, бо на платі є джапери для вибору потужності/моделі. Фото нутрощів 3 та 5 ідентичні, кількість, розмір, дроселів, транзисторів...

Вкладення

• PXL_20251123_064949938.jpg
    PXL_20251123_064949938.jpg
    260,4 Кб · Перегляди: 6
  • PXL_20251123_064249554.jpg
    PXL_20251123_064249554.jpg
    4,8 Mб · Перегляди: 6
Буду першим.
Дістався мені за недорого новий без комплектації goodwe gw3000dns мережевий інвертор.
Докупив до нього wifi модуль, та підібрав трансформатор струму з характеристикою 1000/1. Підключив, все досить адекватно працює, генерує на власні потреби без перетоку в мережу незважаючи на довжину кабелю від інвертора до ТС +-25 метрів. Через підтримку тут в Україні добився оновлення до останньої версії- запрацював додаток solargo.
Є лінійка цих моделей від 3 до 5 квт, в характеристиках їхня вага однакова маю підозру що аони по залізу ідентичні а програмно обмежені, бо на платі є джапери для вибору потужності/моделі. Фото нутрощів 3 та 5 ідентичні, кількість, розмір, дроселів, транзисторів...
якщо різна потужність то і жилізо буде різне, різниця може бути в слабших транзюках або в меншій їх кількості, що з першого погляду і не помітно особливо в конструкціях з пасивним охладом, виробник небуде вам продавати те саме за менчі гроші.

Буде! Доведено по моделях гроват, з 1квт робили 3, по залізу ідентичні!

Мабуть навпаки-виробник те саме за більші гроші продає :cool:
То ж на рівні прошивки можуть бути ще якісь "приколи" ,а не тільки джамперами перемкнути. Це було б смішно.

Тут не знаю, мало інфи по них. По гроватах перевірений варіант, люди з 1квт робили 3!

Назад
Угорі