growatt spf 6000 es plus питання по холостому ходу

відпишусь по своєму питанню, що задавав в цій темі. Може комусь буде цікаво. Поставив на вхід інвертора однофазного лічильника і рівно добу (24 год) інвертор працював без навантаження. За добу накрутило 1,7 кВт*год ділимо це значення на 24 год (оскільки це навантаження було незмінне і не вимикалось) і отримуємо потужність 70,8 Вт. Це в точності відповідає характеристикам з інструкції. Зробив висновок, що той струм 2,8 А, це дійсно струм який створюється реактивною складовою, яка виникає коли інвертор в холостому режимі працює. Нарешті я знайшов відповідь на своє питання.

Це в якому режимі таке споживання?

режим холостого ходу. Інвертор приєднаний до мережі, але навантаження нема. Якщо ви про режим пріоритетності живлення споживачів, який виставляється в параметрах інвертора, то був виставлений режим SUB. В мене панелей ще нема. Тільки акум

так як в мене ще нема панелей, то мені напевно логічно було б встановити режим Utiliti (UPS) і ще раз на добу залишити інвертор в холостому режимі. Для порівняння споживання. Можливо в цьому режимі буде менше брати

Так , про режими пріорітету і питав.
Так, uti це режим "безперебійника" по суті.

Не радує споживання... Ну як є.

Ну ви уявіть термофен з потужністю 600Вт в коробці інвертора - це нереальні показники температури. Тому і писав про несправність як варіант. Але виходить не так все і страшно. Хоча всеодно - 70Вт тепла треба теж виводити якось.
Я так розумію вентилятори завжди працюють в ньому?

Добрий день!

Допоможіть поєднати інвертор growatt 6000 та АКБ growatt hope 5.

Не виходить по обʼєднати по CAN шині

Все роблю по інструкції в меню:

пунк 5 вибираю Li.

переходжу в пункт 36 вибираю протокол L51 зберігаю.

Інвертор зразу викидає помилку #20.

Змінював кабелі звʼязку,

Обжимав власні нічого не допомагає.

Що порадите?

Назад
Угорі