Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, можна.Хто стикався на вихід GEN у Deye можна під'єднати генератор бензин вручну, без чистої синусоїди ? чи треба хоч одну фазу заземлювати, чи зануляти щоб був нуль ?
берете зарядне для акумулятора, підключаєте до акумулятора і генератора.Доброго дня.
Підкажить будь ласка... deye 20k 3фази.
Можно до него підключити однофазного генератора?
Це для чого ;?берете зарядне для акумулятора, підключаєте до акумулятора і генератора.
Так мае працювати... теж так походу буду робити. Або продавать гену и покупать на три фазиЧи буде працювати трьохфазний інвертор Deye від однофазного генератора, якщо підключити генератор через частотний перетворювач з 1ф на 3ф, якій застосовується для електродвигунів та подати струм від частотного перетворювача в загальну мережу GRID при відсутності міської мережі?
Опитав вже штук 5 електриків - ніхто не може сказати впевнено, чи буде працювати частотний перетворювач з інвертором. Також були поради замінити генератор на трьох фазний. Але 100к за генератор та 5к за частотний перетворювач - дещо є різниця.Так мае працювати... теж так походу буду робити. Або продавать гену и покупать на три фази
об не втикати в трьофазний ввід 2-фазний генератор?Це для чого ;?
як варіант! . частотнік 1ф 220v*3ф 220vТак мае працювати... теж так походу буду робити. Або продавать гену и покупать на три фази
Да походу с частотниклм тоже есть беда. У знакомого на однофазном инветроре, однофазный генератор не воспринимается инвертором.Опитав вже штук 5 електриків - ніхто не може сказати впевнено, чи буде працювати частотний перетворювач з інвертором. Також були поради замінити генератор на трьох фазний. Але 100к за генератор та 5к за частотний перетворювач - дещо є різниця.
Вы пишите абы написать. Информации тупо 0.щ
об не втикати в трьофазний ввід 2-фазний генератор?
Так, вже ціна змінилась. Мабуть всі почали їх купувати на інвертори. Якщо я не помиляюсь, то спілкувався з цип продавцем. Тут 7,5 кВт - 10300 грн. https://prom.ua/ua/p1556615700-75kvt-chastotnyj-preobrazovatel.html?Да походу с частотниклм тоже есть беда. У знакомого на однофазном инветроре, однофазный генератор не воспринимается инвертором.
Но в deye есть выбор как фазы развернуты ... может эта гастройка поможет.
Я вот тоже думаю как быть с однофазным геной и трехфазной deye...
Судя по всему никто ничего путнего не подскажет.
А де вы 5к за частотник видели ? 7кВт это 16к..
Налаштування зі зміною фаз допомогають при первинному підключенні.Да походу с частотниклм тоже есть беда. У знакомого на однофазном инветроре, однофазный генератор не воспринимается инвертором.
Но в deye есть выбор как фазы развернуты ... может эта гастройка поможет.
Я вот тоже думаю как быть с однофазным геной и трехфазной deye...
Судя по всему никто ничего путнего не подскажет.
А де вы 5к за частотник видели ? 7кВт это 16к...
Я только повесил инвертор на стенку щас тяну к нему питание. Буду дом через бекап подключать. Бо мне важно надо обеспечить сервера питанием, а тянуть новую ветку отдельно нехочу. Также ставить перекидной нехочу... хотя он есть .... может и сделаю... но сильно разницы не вижу.Налаштування зі зміною фаз допомогають при первинному підключенні.
Але якщо підключати генератор через частотник до загальної мережі, то відповідно фази мають бути такі самі з частотника як і в загальній мережі.
Щодо однофазного генератора - в теорії має працювати через частотник. Я так розумію питання лише в вірному зсуві фаз - має бути 0/120/240 або в іншому порядку. Частота має бути коректною, вихідна потужність не буде більше, ніж видає генератор. Крім того, в частотному перетворювачі мають бути свої налаштування.
Не знаю як у вас, але в мене дейа підключена виходом Load в загальну мережу. Стоять трансформатори тока, і вихід Load не працює, коли немає світла в міській мережі. Тому живлення будинку в такому випадку йде через Backup вихід інвертора прямо в будинок через АВР. Так зроблено для того, щоб не пропускати всю напругу через інвертор постійно, коли є світло. Інвертор від лічильника стоїть метрах в 8, а вихід генератора заведений до лічильника. Однофазний генератор раніше напряму підключався до трьох фаз будинку і все працювало добре. Варіант з заряджанням напряму батареї інвертора від генератора через зарядний пристрій мені не дуже подобається, тому що інвертор все такі контролює заряд батареї через BMS. Да і новий кабель вести не хочеться. Тому ще зберу трохі інформації та буду пробувати частотний перетворювач. Тут вже скоро сам станеш електриком.