MadNassy
Tier3
- Реєстрування
- 6 Жов 2023
- Дописи
- 3
- Бали
- 1
Чи стикався хтось з такою проблемою? Інвертор Easun smg-II-6.2kw не вимикає генерацію з сонячного поля навіть уночі. Показує напругу з панелей біля 60В. Діапазон роботи МППТ 60-500В. Окремо заміряв вночі напругу з сонячного поля -18В, на виході PV в інвертор з відключеними панелями - 28В. Але якщо підключити панелі, то одразу стає 60В.
Думав це проблема цього інвертора. Тому взяв Easun smg-III-6.2kw. Такий у мене працює адекватно - вночі напруга падає до 30В і у додатку генерація не відображається та зникає піктограма сонячних панелей на інверторі. Але ось цей екземпляр також працює як попередній. Тому не знаю чи це проблема інверторів чи шукати проблему у сонячному полі.
Можливо хтось щось порадить?
Думав це проблема цього інвертора. Тому взяв Easun smg-III-6.2kw. Такий у мене працює адекватно - вночі напруга падає до 30В і у додатку генерація не відображається та зникає піктограма сонячних панелей на інверторі. Але ось цей екземпляр також працює як попередній. Тому не знаю чи це проблема інверторів чи шукати проблему у сонячному полі.
Можливо хтось щось порадить?